spot_img
AcasăActualitateSocialSCANDALURI - Un baimarean si-a strans mama de gat si a amenintat-o...

SCANDALURI – Un baimarean si-a strans mama de gat si a amenintat-o cu moartea

DISTRIBUIȚI

În urma unei sesizări prin „112”, grupa operativă de jandarmerie de pe raza municipiului Baia Mare s-a deplasat ieri în jurul orei 23:00, pe strada Muncii din localitate, unde se reclama un scandal. La faţa locului a fost identificat Balint R. de 32 ani, din Baia Mare,care în incinta locuinţei, a strâns-o de gât pe mama sa, înjurând-o şi ameninţând-o că o bate până o omoară, după care dă foc la casă. Acesta a fost sancţionat de către jandarmi cu amendă contravenţională în valoare de 300 lei.

„Supărat” pe aparatele de joc…

Dispeceratul Jandarmeriei Maramureş a fost sesizat miercuri 14.03.2012 în jurul orei 03:30, că pe B-dul Traian din Baia Mare, în incinta unei săli de jocuri, o persoană a provocat scandal. Jandarmii din cadrul grupei operative l-au identificat pe Ioan T. de 59 ani, din Baia Mare, care a lovit aparatele de joc, iar la solicitarea agentului de pază de a înceta, a început să-l înjure pe acesta şi să-l ameninţe cu acte de violenţă. Ioan T. a fost sancţionat contravenţional de către jandarmi cu amendă în sumă de 200 lei.

Amendat pentru ca urla in strada

În data de 13.03.2012, în jurul orei 23:30 jandarmii din cadrul grupei operative de pe raza localităţii Baia Mare l-au surprins pe A. C. de 16 ani,  din Baia Mare, în timp ce tulbura ordinea şi liniştea publică prin strigăte şi ţipete, pe B-dul Bucureşti. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei.

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA