AcasăEvenimentSCANDALURI MARAMUREŞ - La Săcel un bărbat a venit la bar cu...

SCANDALURI MARAMUREŞ – La Săcel un bărbat a venit la bar cu toporul şi două cuţite pentru a se răzbuna. La Coruia un bărbat a fost tăiat cu cuţitul iar la Sighet un tănâr a fost lovit în cap cu o sticlă

spot_img

DISTRIBUIȚI

În seara zilei de 01.01.2012, ora 22,30, poliţiştii Postului de Poliţie din Săcel, s-au sesizat din oficiu despre faptul că, la un bar din localitate a avut loc un conflict spontan şi au luat măsurile de prevenire a escaladării acestuia. În fapt, Mihai M., de 24 ani, din Sighetu Marmaţiei, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a avut un conflict cu Ştefan G., din Săcel, în incinta unui local din comună. În urma conflictului, s-a deplasat la locuinţa sa, de unde a revenit la bar cu un topor şi două cuţite de bucătărie, cu intenţia de a se răzbuna. Poliţiştii au intervenit la timp, aplanând situaţia conflictuală iar lui Mihai M. i-au fost ridicate toporul şi cuţitele, urmând ca faţă de acesta să fie efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de port ilegal de armă albă.

 Marian din Coruia l-a înţepat cu cuţit pe Marcel în noaptea de Revelion

În localitatea Coruia, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină în cazul unui conflict.  În seara de Revelion, ora 23, 30,  la un bar din localitate a izbucnit o ceartă între doi bărbaţi. Marian O., de 41 de ani, din Coruia l-a înţepat cu un cuţit, în genunchiul drept, pe Marcel C., de 32 ani, din Remetea Chioarului. Victima nu a rămas internată la spitalul unde a fost transportată pentru pansament. Poliţiştii continuă cercetările, faţă de cel în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi de port ilegal de armă albă.

Radu din Sighet a fost lovit cu o sticlă în cap de Andrei

În noaptea de 31/01 Ianuarie, la ora 05,00, Poliţia Municipiului Sighet Marmaţiei a fost sesizată prin 112 despre o agresiune care a avut loc la o locuinţă de pe strada Al. Ivasiuc. La faţa locului s-a deplasat o echipă de siguranţă publică care i-a identificat pe Radu D., de 23 de ani şi Ioan O, de 25 de ani, ambii din Sighet Marmaţiei. Ultimul fusese  lovit cu o sticlă în cap de către Andrei T., de 23 ani, din Sighetu-Marmaţiei şi mai multe bucăţi din sticlă au ricoşat în faţa celuilalt, ambele victime fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale, unde nu au rămas internate. Cei doi au depus o plângere penală împotriva lui Andrei T., pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA