AcasăEvenimentSCANDALURI MARAMUREŞ - Bătaie în faţa unui bar din Săpânţa. O femeie...

SCANDALURI MARAMUREŞ – Bătaie în faţa unui bar din Săpânţa. O femeie a băgat cuţitul în soţul ei, la Suciu de Sus

spot_img

DISTRIBUIȚI

 La Săpânţa a avut loc un scandal în care au fost implicate mai multe persoane. În jurul orei 04 dimineaţa, prin 112, poliţia rurală Sighetu Marmaţiei a fost sesizată că, în faţa unui bar din comuna Săpânţa, cu o jumătate de oră înainte, avusese  loc un scandal, în urma căruia au fost agresaţi doi bărbaţi. Unul dintre aceştia, Tudor P., de 25 de ani, a fost internat la spital pentru îngrijiri medicale. Agresorii au părăsit imediat locul faptei, însă erau cunoscuţi de către victime şi au fost identificaţi în scurt timp de către poliţişti. Suspecţii de agresiune sunt Mihai I., de 34 de ani, Daniel S., de 15 ani, Ghiţă M., de 46 de ani şi Toader M., de 19 ani, toţi cu domiciliul în Săpânţa.

Poliţiştii au stabilit faptul că, în timp ce se aflau cu toţii în local, între suspecţi şi victime a avut loc un schimb reciproc de injurii şi expresii jignitoare, după care scandalul a continuat în stradă, unde părţile s-au lovit reciproc. Cercetările în cauză continuă, cu suspecţii în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de Ultraj contra bunelor moravuri şi loviri sau alte violenţe.

La Suciu de Sus, o ceartă conjugală s-a terminat pe patul de spital

În noaptea de Crăciun, ora 00, 44, Secţia de politie rurala Suciu de Sus a fost sesizată, prin S.U.A.U. 112, despre o agresiune comisă într-o familie din satul Larga, comuna Suciu de Sus. Astfel, poliţia a fost anunţată de către Ion P., de 39 de ani, despre faptul că, în jurul orei 20,30, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unor certuri izbucnite între el şi soţia lui, aceasta l-a înjunghiat cu un cuţit în regiunea dorso – lombară. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Plaga nu i-a pus în pericol viaţa. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, urmând a se lua masuri legale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA