AcasămodeleSCANDALOS ÎN SATU MARE - Ambulanță folosită pentru transportul brazilor (VIDEO)

SCANDALOS ÎN SATU MARE – Ambulanță folosită pentru transportul brazilor (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

SCANDALOS ÎN SATU MARE Un medic a filmat o ambulanță care transporta… brazi pe străzile din Satu Mare.

SCANDALOS ÎN SATU MARE ”O alta dovadă de românism! Ambulanța transportă brazi!!! Îmi aduc aminte un brancardier care a folosit expresia: <de aia nu avem ambulanțe pentru cazuri grave, că suntem nevoiți să CĂRĂM tot feluri de nimicuri!>. Oare la aceste nimicuri s-a referit? Rușine!”, a scris medicul Călin Culcean, notează vocea.biz.

Medicul Călin Culcean este organizatorul protestului care a avut loc în urmă cu două săptămâni în fața Unității de Primiri Urgențe Satu Mare, după ce un pacient a decedat din cauza modului superificial în care a fost tratat de medici.

Managerul SJU Satu Mare, Gabriela Opriș, a declarat că va face verificări pentru a vedea cum s-a ajuns ca o ambulanță să fie folosită la transportul brazilor de Crăciun.

”Nu știu cum s-a ajuns la așa ceva, voi face verificări”, a spus Gabriela Opriș.

”Este un eveniment nedorit. Am demarat o anchetă administrativă. Nu am știut că se merge după brad cu ambulanța. Este un brad adus pentru angajații noștri și copiii acestora care-l vor primi Moșul. A fost o sponsorizare.

Am aflat că s-a mers cu ambulanța de transport care face luni, miercuri și vineri drumuri la Cluj cu cei care trebuie să facă dializă. Vreau să specific că nu este o ambulanță de urgențe, este o ambulanță de transport. Decizia de a merge cu ambulanța după brad a fost luată de șeful de garaj.

Oricum, dacă se adeverește va trebui să-l dăm afară. Îmi pare rău că nu ne-a cerut voie și nici am avut informație despre așa ceva. Nu se întâmplă așa ceva cu ambulanța. El, de bună credință, a trimis ambulanța să facă ceva pentru noi. Asta este, să-și asume. O să informez mas-media ce măsuri au fost luate după finalizarea anchetei”, a precizat Gabriela Opriș.

sursă info, foto și video

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA