spot_img
AcasăAdministrațieNaționalSCANDALOS! - Înregistrare cu discuția dintre “profu online” Cumpănașu și o minoră

SCANDALOS! – Înregistrare cu discuția dintre “profu online” Cumpănașu și o minoră

DISTRIBUIȚI

Legăturile lui Cumpănașu cu adolescenții nu se limitează la comentarii pe Tik Tok. O înregistrare audio, care circulă de câteva luni pe Facebook prezintă o discuție între Cumpănașu și o minoră de 14 ani, în care aceștia își spun unul altuia că se iubesc. Cumpănașu a confirmat pentru Libertatea autenticitatea înregistrării, dar a spus că nu a fost nimic între ei amoros, ci că ar fi vorba de o „cursă” întinsă de cei doi, prin care voiau să prindă „interlopii” și „interloapele” infiltrate pe grupurile de Whatsapp de susținători ai lui Cumpănașu.

Alte surse au spus însă pentru Libertatea.ro că minora și Cumpănașu ”s-au întâlnit într-o parcare subterană” și că fata le-a zis că ”vorbește cu el noaptea pe Whatsapp”. Vorbind cu Libertatea, mama fetei susține că nu a știut de înregistrare că ”s-a ajuns prea departe”, dar că între Alexandru Cumpănașu și fiica ei minoră n-a fost nicio relație. „Ești o fată destul de dezvoltată”, „Tu ai un păr frumos”, „Colegii tăi care stau și se uită la fundul tău”, i-a spus Cumpănașu unei adolescente într-un video de pe Tik Tok.

Cumpănașu: Vreau să știi că te iubesc foarte mult.

Minoră: Și eu te iubesc foarte mult.

Cumpănașu: (…) Tu ești sufletul meu. Ești acolo, în inima…Și mi-e foarte greu fără tine și nu vreau ca cineva să îți facă așa ceva, că n-o să te mai am aproape.

Minoră: Da, dar orice ar fi nu mă pierzi. Nu mă pierzi.

Discuția a avut loc între Cumpănașu și o fată de 14 ani, acum aproximativ un an. Adolescenta, care acum e în clasa a 9-a, e printre susținătorii cei mai activi ai lui Alexandru Cumpănașu în mediul online. Printre altele, se ocupă de administrarea unui grup de Facebook al acestuia. Într-o postare de pe Facebook, Cumpănașu o numește pe minoră „consiliera” lui.

Citeşte întreaga ştire: ÎNREGISTRARE. Cum vorbește „profu’ online” Cumpănașu cu o minoră de 14 ani: „Vreau să știi că te iubesc foarte mult”, „Tu ești sufletul meu”

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA