AcasăActualitate112SCANDALOS - Fetiță vândută pentru sex de propria mamă

SCANDALOS – Fetiță vândută pentru sex de propria mamă

DISTRIBUIȚI

SCANDALOS Coșmarul fetiței din Botoșani, care a fost vândută pentru sex de propria mamă, a luat sfârșit.

SCANDALOS Cea care și-a transformat cu bună știință propria fiică de 8 ani într-o sclavă sexuală a fost condamnată la închisoare.

Elena Miron, mama copilei, își va petrecere următorii 7 ani și 4 luni după gratii.

Mătușa micuței a fost trimisă în judecată pentru trafic de minori și a recunoscut în instanță chinul la care a supus-o pe minoră. De aceea, Felicia Aciobăniţei a scăpat cu o pedepsă de doar 5 ani de închisoare. Cea mai grea pedepasă a primit-o bărbatul, în vârstă de 60 de ani, care a abuzat-o sexual pe fetiță timp de un an. Ioah Holopșin a fost condamnat la 7 ani și șase luni de închisoare, relatează monitorulbt.ro

Cazul cutremurător a ieșit la iveală în august 2015, în comuna Coșula din județul Botoșani. Acolo, o femeie și-a trimis cu bună știință propria fiică să facă sex oral cu un localnic. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a abuzat-o sexual de aproape 100 de ori într-un singur an, fără să-i pese că-i distruge copilăria fetiței.

Citeşte şi ULTIMA ORĂ/ACTUALIZARE – Accident cu două victime pe strada Europa (FOTO, VIDEO)

După ce-și satisfăcea poftele cu minora, bărbatul îi trimitea mamei fetiței făină, mălai, pâine sau alte alimente. Profita de faptul că familia trăia într-o sărăcie lucie și oferea alimente pentru a primi în schimb servicii sexuale.

Complice la transformarea fetiței într-o sclavă sexuală a fost chiar mătușa minorei. Potrivit procurorilor, Felicia Aciobăniţei ar fi intermediat totul și ar fi convins-o pe mama copilei să accepte supliciul.

Chinul fetiței a luat sfârșit, după ce o vecină din sat a aflat povestea cutremurătoare. Oripilată de ceea ce a aflat, femeia a mers la Poliție, unde a denunțat totul.

Fetița abuzată a fost luată din familie de Direcția pentru Protecția Copilului Botoșani și primește terapie într-un centru specializat.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA