AcasăActualitateSocialSCANDAL VIŞEU - Bătaie în stradă terminată cu focuri de armă. Doi...

SCANDAL VIŞEU – Bătaie în stradă terminată cu focuri de armă. Doi bătăuşi din Baia Mare au fost arestaţi în urma unei alte bătăi

DISTRIBUIȚI

Poliţia Oraşului Vişeu de Sus a fost sesizată ieri, 14 decembrie 2011, în jurul orei 22, 30, cu privire la faptul că pe strada Tudor Vladimirescu din oraş are loc un scandal între mai multe persoane. Din verificările efectuate de către poliţişti a rezultat faptul că, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict izbucnit în mod spontan, cinci localnici, s-au  agresat reciproc. Cei cinci au fost identificaţi de către poliţişti ca fiind: Marius P., de 25 ani, Iosif Z., de 32, Călin T., de 36 de ani, Ioan B., de 25 de ani şi Remus H., de 20 de ani, toţi din Vişeu de Sus. Unul dintre tinerii scandalagii,  Marius P., s-a prezentat la spital cu răni uşoare pentru care a primit îngrijiri medicale dar nu a rămas internat.

În timpul conflictului, unul dintre cei implicaţi, Călin T., de 35 de ani, deţinător legal de armă neletală supusă autorizării, a tras un foc de armă în plan vertical, cu un pistol cu proiectile de cauciuc. În prezent, faţă de toţi cei cinci se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de Ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice iar faţă de Călin T. se efectuează cercetări şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept. În cadrul cercetărilor s-a dispus ridicarea armei neletale şi a tubului de cartuş care s-a găsit la faţa locului. Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate.

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv în urma unui scandal şi a unei încăierări în care au fost implicate mai multe persoane, la Baia Mare

 

foto: clubprivee.webs.com

În noaptea de 14/15 decembrie, aproape de miezul nopţii, Poliţia Municipiului Baia Mare a fost sesizată despre faptul că, în faţa unui restaurant de pe raza municipiului Baia Mare, are loc o altercaţie între mai multe persoane de sex masculin. La faţa locului au fost dirijate echipaje de poliţie care au identificat scandalagii. Este vorba de nouă bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 38 de ani, având cu toţii, domiciliul în Baia Mare. Şapte dintre cei implicaţi în conflict, au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, în urma rănilor provocate în încăierare. La faţa locului, poliţiştii au găsit şi arme albe.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare, lovire sau alte violenţe şi port ilegal de armă albă.

În cursul zilei de ieri, 15 decembrie, doi dintre suspecţi, faţă de care se luase măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, Daniel S., de 33 de ani şi Sorin F., de 30 de ani, au fost prezentaţi Judecătoriei cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Baia Mare a confirmat propunerea iar faţă de cei doi au fost emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA