AcasăActualitatePoliticSCANDAL ÎN USR - Soțul Clotildei Armand a fost exclus din partid

SCANDAL ÎN USR – Soțul Clotildei Armand a fost exclus din partid

DISTRIBUIȚI

SCANDAL ÎN USR Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a anunțat sâmbătă că soțul Clotildei Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din partid, cu votul unanim al conducerii.

SCANDAL ÎN USR ”Biroul Naţional a decis în unanimitate excluderea din partid a lui Sergiu Moroianu. E o decizie tristă pentru noi. L-am invitat să dea explicații pentru ce a spus, dar nu a venit”.

„USR a luat decizia să-l excludă pe Sergiu Moroianu din partid

Acesta a prejudiciat grav imaginea USR fapt incompatibil cu statutul de membru.

Biroul Național al USR a constat că Sergiu Moroianu a încălcat articolul 13 litera c din Statut care prevede că un membru are îndatorirea să nu prejudicieze, prin luări de poziții publice, imaginea Salvați România și a decis vineri excluderea lui din partid.

USR a constatat că intervenția publică a lui Sergiu Moroianu a fost preluată în mass-media în zeci de articole, știri și emisiuni TV, într-un context negativ pentru partid, fapt care a prejudiciat grav imaginea Uniunii și eforturile depuse de membrii si simpatizanții USR în campania electorală.

Sergiu Moroianu a refuzat să se prezinte la ședința Biroului Național, la care a fost invitat cu 48 de ore înainte, așa cum prevede statutul, pentru a-și proba acuzațiile. De asemenea, BN i-a oferit lui Sergiu Moroianu posibilitatea să prezinte dovezile în scris dacă nu poate participa fizic la sedința Biroului Național, posibilitate pe care acesta nu a folosit-o

În scopul clarificării, ținem să facem următoarele precizări:

1. Intervenția lui Sergiu Moroianu a fost lipsită de etică și a adus prejudicii grave imaginii partidului prin lansarea unor acuzații false şi calomnioase în spațiul public. Persoanele care afirmă lucruri deosebit de grave, false, pe care nu le pot proba, devin incompatibile cu statutul de membru și cu valorile USR.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA