AcasăEvenimentSCANDAL SEXUAL - Rectorul Academiei de Poliţie Al.I. Cuza, Daniel Torje, demisionează....

SCANDAL SEXUAL – Rectorul Academiei de Poliţie Al.I. Cuza, Daniel Torje, demisionează. Corpul de Control al MAI face verificări 

DISTRIBUIȚI

SCANDAL SEXUAL Rectorul Academiei de Poliţie Al. I Cuza, Daniel Torje, a anunţat, într-un punct de vedere transmis MEDIAFAX, că renunţă la funcţie şi se pune la dispoziţia organelor abilitate, precizând că acuzaţiile de hărţuire sexuală nu sunt adevărate.

 

Corpul de Control al Ministerului Afacerilor Interne face verificări la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, privind suspiciuni de hărţuire sexuală. Rectorul Academiei, Daniel Costel Torje, este vizat de anchetă.

„În prezent, Corpul de Control al MAI desfăşoară mai multe verificări punctuale la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, unele dintre acestea vizând pe rectorul Academiei, se arată într-un răspuns al MAI”, la solicitarea MEDIAFAX.

Controlul vine după ce rectorul Academiei de Poliţie ar fi fost acuzat de hărţuire sexuală de o studentă, în sesiunea din vara anului 2017, potrivit incisivdeprahova.ro.

În CV-ul de 9 pagini postat pe situl Academiei la numirea sa în funcția de rector, în martie 2016, Daniel Costel Torje se recomanda drept „un actor amator cu roluri episodice” în câteva seriale de comedie. A avut roluri episodice în serialele „La Bloc”, „La Servici” de la ProTV, „Nimeni nu-i perfect” de la Prima TV, „Fete de măritat” și „Cel mai show” de la Național TV.
De asemenea, Daniel Costel Torje a fost distribuit în piesa de teatru „Stăpânul ciolanului”, pusă în scenă de Compania Teatrală „VOUĂ”, și în spectacolele „Garduri și borduri”, „Niște români” și „Școală de agenți”. Torje a avut și apariții TV la emisiunea EurovisionRevelion 2011 – TVR 1, în ciclul de emisiuni „Ne vedem la TVR”.

Aceste informații nu se regăsesc, în prezent, în CV-ul rectorului Academiei, care a fost redus la cinci pagini, arată Libertatea.

Surse info Libertatea Mediafax,

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA