AcasăActualitate112SCANDAL SEXUAL MARAMUREȘ - Cristi Vasc, fost fotbalist și director sportiv la...

SCANDAL SEXUAL MARAMUREȘ – Cristi Vasc, fost fotbalist și director sportiv la FC Baia Mare, acuzat că a trimis imagini indecente unei eleve de 13 ani

DISTRIBUIȚI

Un adevărat scandal sexual a ieșit la suprafață în Maramureș. Cristi Vasc (51 de ani), fost jucător de fotbal în Liga 1 la echipe precum Universitatea Craiova sau FC Brașov, mai apoi director sportiv la FC Baia Mare, este acuzat că i-a trimis imagini și mesaje indecente unei eleve de clasa a 7-a, în vârstă de 13 ani, din Coroieni.

Cazul șocant a fost scos la iveală de către jurnaliștii de la monitorulcj.ro, care acuză chiar că există suspiciuni că s-ar fi încercat mușamalizarea întâmplării. Printre instituțiile acuzate se află și ISJ Maramureș, instituție condusă de liberala Anca Hendea, care ar fi avut ca preocupare principală să țină informațiile departe de ochii presei.

Ce s-a întâmplat

Potrivit jurnaliștilor clujeni, Cristi Vasc era profesor suplinitor la școala din Coroieni la momentul în care i-a trimis imaginile și mesajele indecente minorei. Potrivit ISJ Maramureș, Vasc era suplinitor la Școala Gimnazială „Nicolae Steinhardt” din Rohia și a cerut completare de normă la școala din Coroieni. Aceeași instituție a declarat că cererea lui Vasc nu a fost aprobată. În paralel, fostul director sportiv de la FC Baia Mare conducea un club privat în Târgu Lăpuș, unde eleva de 13 ani era înscrisă. Așa l-a întâlnit pe Vasc, care, susțin sursele ziarului, s-ar fi oferit cel puțin o dată să o conducă acasă cu mașina sa.

Ulterior, i-ar fi trimis poze și mesaje cu conținut indecent. Sub protecția anonimatului, surse din școala Coroieni au declarat reporterilor monitorulcj.ro că diriginta fetei și directoarea ar fi aflat despre aceste mesaje și poze și au constituit imediat o comisie de disciplină. La ședința comisiei a participat un reprezentat al părinților, profesori din școală și Cristi Vasc. Potrivit surselor, Vasc și-ar fi asumat mesajele, dar a afirmat că ar fi căzut în „capcana” elevei. Școala a sesizat Inspectoratul Școlar Maramureș, care ar fi intrat în posesia filmelor, mesajelor și pozelor din telefonul fetei. Ulterior, sursele monitorulcj.ro au declarat că principala preocupare a Inspectoratului Școlar Maramureș ar fi fost „să nu cumva să afle presa”.

Polițiștii cercetează cazul, minora merge la psiholog. Vasc neagă acuzațiile

Au fost doar povești, dar nimic nu e adevărat. Nu am trimis poze”, a negat Cristian Vasc. Între timp, acesta și-a dat demisia din învățământ.

Polițiștii maramureșeni cercetează cazul și, potrivit sursei citate, ar fi intrat deja în posesia imaginilor/ mesajelor primite de către minoră pe telefonul acesteia. Eleva de 13 ani a avut nevoie de consiliere psihologică în urma acestui episod.

Citește mai multe, AICI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA