AcasăActualitate112SCANDAL SEXUAL ÎN NEAMȚ - Dascăl bisericesc acuzat că ar fi violat...

SCANDAL SEXUAL ÎN NEAMȚ – Dascăl bisericesc acuzat că ar fi violat două fete de 13 și 15 ani

DISTRIBUIȚI

SCANDAL SEXUAL ÎN NEAMȚ   Scandal uriaș în județul Neamț, unde un dascăl din Borlești este acuzat că ar fi abuzat sexual două fete timp de un an. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a fost reținut joi. Astăzi urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Nu a recunoscut că ar fi întreținut relații sexuale cu nepoatele fostei sale soții.

Bărbatul este acuzat că a abuzat sexual două minore de 13, respectiv 15 ani, care sunt nepoatele fostei sale soții, scrie zch.ro. Potrivit polițiștilor, dascălul de la biserica din Borlești ar fi întreținut relații sexuale cu cele două fete în perioada 2016-2017.

Dascălul locuiește în Roznov, unde părerile printre localnici sunt împărțite. Unii oameni cred că totul este o răzbunare a fostei cumnate a bărbatului, mama celor două fete care ar fi fost abuzate. În schimb, alții spun că bărbatul ar fi vinovat.

În urmă cu doi ani, un preot din Borșa a fost acuzat de viol de către o adolescentă. Eleva de 15 ani susține că părintele ar fi sechestrat-o în biserică și ar fi încercat să o abuzeze sexual.

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA