spot_img
AcasăActualitate112SCANDAL SEXUAL ÎN CONSTANȚA - Un angajat al Protecției Copilului, arestat pentru...

SCANDAL SEXUAL ÎN CONSTANȚA – Un angajat al Protecției Copilului, arestat pentru corupere sexuală de minori

DISTRIBUIȚI

SCANDAL SEXUAL ÎN CONSTANȚA  Un angajat al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a fost reţinut de oamenii legii din Constanţa, acesta fiind acuzat de corupere sexuală a minorilor. Azi, cel în cauză va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Angajatul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța este angajat din 2009. Cel în cauză a terminat două facultăţi: Istorie şi Psihologie.


Crăciun Andrei Eduard, este educator în cadrul Adăpostului de noapte şi de zi pentru copiii străzii. Cercetările în prezentul dosar au pornit de la un denunţ, înregistrat la poliţie pe data de 01 octombrie 2016.

Denunţătorul, Constantin Dorel Manea, arată în sesizarea sa că începând cu anul 2011, Crăciun Andrei Eduard, în calitate de educator în cadrul DGASPC Constanţa, în mod repetat, i-a invitat la domiciliul său pe minorii (…), toţi trei instituţionalizaţi la Centrul de Plasament Micul Rotterdam din Constanţa, în scopul întreţinerii de raporturi sexuale orale cu aceştia, relatează ZiuaConstanța.ro.

Ulterior activităţilor specifice, la data de 11 ianuarie 2017, lucrătorii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la presupusa săvârşire a a trei infracţiuni de influenţarea declaraţiilor, de către denunţătorul Manea Constantin Dorel, trei infracţiuni de influenţarea declaraţiilor şi o infracţiune de şantaj, de martorul Nicu P. şi o infracţiunii de şantaj de persoana vătămată G.C.B, dispunându-se totodată schimbarea încadrării juridice a faptei pentru care este cercetat Andrei Eduard Crăciun, din infracţiunea de act sexual cu un minor, în infracţiunea de coruperea sexuală a minorilor.

În urma probatoriului administrat în cauză, oamenii legii arată că denunţătorul, cunoscând că Andrei Eduard Crăciun ar fi desfăşurat activităţi ce puteau fi încadrate doar ca infracţiunea de corupere sexuală a minorilor şi doar faţă de minorul B.G.C., cu sprijinul numitului Nicu P., a încercat să-i determine pe numiţii (…) să declare în mod mincinos în faţa organelor de urmărire penală o situaţie mult mai gravă faţă de cea reală, astfel încât presupusele fapte comise de Andrei Eduard Crăciun, să fie încadrate juridic ca infracţiuni de trafic de minori, trafic de persoane şi act sexual cu un minor.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA