spot_img
AcasăEvenimentSportSCANDAL - Patronul CFR-ului sustine ca firmele arbitrului baimarean Cristi Balaj au...

SCANDAL – Patronul CFR-ului sustine ca firmele arbitrului baimarean Cristi Balaj au datorii de milioane de euro la bugetul de stat

DISTRIBUIȚI

Patronul CFR-ului a făcut dezvăluiri despre firmele băimăreanului, care ar avea datorii de milioane de euro la bugetul statului, dar are un trai foarte bun. La două zile distanţă de la înfrîngerea cu Pandurii (1-2), Arpad Paszkany a transformat disputa cu Cristi Balaj într-o vendetă personală.

„Cu siguranţă, ne vom continua demersul la UEFA cu un memoriu. Pe mine nu mă interesează ce fac arbitrii, dar cînd unul mă calcă sistematic în picioare, atunci mă interesez direct despre situaţia sa. Să vă spun ceva în premieră. N-ar fi rău ca organele statului să se intereseze de situaţia financiară a lui Balaj, care trăieşte pe picior mare, deşi firmele în care e acţionar au datorii de milioane de euro la stat. Nu am cunoştinţă de unde vin banii, pentru că n-am dovezi. Dar prietenii lui, care s-au îndepărtat de el din cauza caracterului său, au vorbit despre traiul său foarte bun”, a spus Paszkany la emisiunea Fotbal Club, de la DigiSport.

Balaj a fost acuzat de finanţatorul vişiniilor că nu a acordat două lovituri de pedeapsă pentru echipa sa la Tg. Jiu şi că a avut o manieră de arbitraj părtinitoare. Arbitrul băimărean a refuzat să-i ofere o replică lui Paszkany.

Era „omul CFR-ului”
În sezonul trecut, Cristi Balaj a fost acuzat de Gigi Becali că ar fi luat 500.000 de euro de la CFR pentru a-i falicita al treilea titlu din istorie. Becali a izbucnit după remiza Steaua – CFR (1-1), din tur. „Balaj e un arbitru şmecher, cu talent. N-a putut să fure acum cu talent pentru că a făcut-o pe faţă. E cel mai ipocrit şi cel mai nenorocit arbitru. Şi-a bătut joc de noi”, a tunat Gigi, care l-a jignit apoi pe băimărean după înfrîngerea de la Tg. Mureş (0-1): „Balaj e un nenorocit! Javra naibii! Să mă dea în judecată, tot jagardea e! N-o să-l las pe ăsta toată viaţa mea”.

„M-am săturat de arbitraje cu două măsuri, pentru unii mumă, iar pentru alţii ciumă. Să stea toţi liniştiţi, să nu mai moară de grija CFR-ului, ne luptăm în continuare la titlu” (Arpad Paszkany, patron CFR)

„Balaj s-a spălat de păcate. E mare arbitru. Anunţ CCA că poate să arbitreze din nou Steaua” (Gigi Becali, patron Steaua)

Sursa txt si foto GSP.RO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA