spot_img
AcasăActualitate112SCANDAL MONSTRUOS - Tânăr din Baia Mare arestat după ce și-a bătut...

SCANDAL MONSTRUOS – Tânăr din Baia Mare arestat după ce și-a bătut mama, apoi a atacat și polițiștii

spot_img

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a emis mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile, faţă de un tânăr de 24 de ani din Baia Mare. Acesta este bănuit de comiterea infracţiunilor de nerespectare a hotărârilor judecătorești şi ultraj.

În fapt, în data de 26 august, poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr îşi agresează mama într-un imobil situat pe strada Luminişului din oraş. La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana vătămată, o femeie de 58 de ani şi un tânăr de 24 de ani, fiul acesteia, care la vederea poliţiştilor a devenit agresiv fiind necesară încătușarea și imobilizarea acestuia.

Ultimele modificări legislative prevăd că, dacă pe numele agresorului a fost emis un ordin de protecție provizoriu de către polițist sau un ordin de protecție de către instanță și acesta îl încalcă, riscă pedeapsa cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani. De asemenea agresorii e bine să știe că victima nu mai este singură. Dacă solicită ordin de protecție provizoriu, beneficiază obligatoriu de asistență juridică.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA