spot_img
AcasăActualitate112SCANDAL MONSTRUOS ÎN CLUB – Agent de securitate tăiat cu sabia de...

SCANDAL MONSTRUOS ÎN CLUB – Agent de securitate tăiat cu sabia de un grup de tineri sătmăreni

DISTRIBUIȚI

SCANDAL MONSTRUOS ÎN CLUB  Un scandal provocat de un grup de tineri din Satu Mare a avut loc în noaptea de vineri, 12 spre sâmbătă, 13 mai, în Clubul „Midi” din Cluj-Napoca. Un agent de securitate a fost tăiat la mână cu o sabie.

Potrivit patronului firmei de securitate, scandalul a pornit după ce un grup de tineri din Satu Mare s-a luat la ceartă cu cei de la o masă alăturată. Scandalagiii au fost scoși afară din club.

„După ce un grup de băieți din Satu Mare s-au „petrecut” au provocat un scandal și s-au luat la ceartă cu un alt grup de tineri, din Cluj, care stăteau la masa de lângă. A avut loc un conflict verbal ușor, pentru că cei din Satu Mare le tot ziceau celorlalți tineri „nu mai treceți pe la masa noastră” și apoi la un moment dat cineva mi-a spus că băieții mei de la firmă sunt afară. Angajații mei i-au evacuat pe cei care au început scandalul, iar ei i-au amenințat. Tinerii s-au dus la mașină, iar agentul meu a crezut că incidentul s-a terminat. Tinerii s-au întors, însă, cu o sabie și au început să dea în doi dintre angajații mei. Unul dintre ei a fost tăiat la mână și piept, fiind dus la UPU, iar celălalt a fost rănit ușor, neavând nevoie de cusături sau transport la spital”, a declarat pentru jurnaliștii de la www.stiridecluj.ro patronul firmei de securitate.

Polițiștii au început deja cercetările în acest caz, urmând să fie analizate și imaginile de pe camerele de supraveghere de la club.

 

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA