AcasăActualitate112SCANDAL MONSTRU LA BORȘA - Cel poreclit “Colț Alb”, lovit cu un...

SCANDAL MONSTRU LA BORȘA – Cel poreclit “Colț Alb”, lovit cu un topor în cap de către doi bărbați într-un local din oraș

DISTRIBUIȚI

SCANDAL MONSTRU LA BORȘA Protagoniști au fost doi tineri din familia Butănenilor (cei care au tranșat cu drujba un cal, n.r.) și arhicunoscutul personaj borșean, cunoscut sub porecla de ”COLȚ ALB”. De această dată victimă a fost ultimul personaj.

Polițiștii din Borșa au intervenit în seara de miercuri pentru aplanarea unei stări conflictuale, într-un local public de pe strada Victoriei din oraș.

La fața locului s-a constatat ca doi tineri de 21 si 22 de ani, însoțiți de un bărbat de 48 de ani, care aveau asupra lor obiecte contondente, l-au agresat pe un bărbat de 39 de ani. În timpul altercației au fost distruse bunuri din local. Până în acest moment bărbatul agresat nu s-a prezentat la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit BaiaMare24.ro.

Polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere. De cealaltă parte borșenii ne-au spus că tinerii agresori fac parte din familia Butănenilor. Cei care în urmă cu câțiva ani au tranșat pur și simplu un cal în vazul tuturor cu… drujba.

Se pare că tinerii l-au lovit în cap cu o secure pe Ilie Gherlan poreclit „Colț Alb”. Se pare că acesta este audiat de polițiști, deși ar fi refuzat să se prezinte la spital pentru îngrijiri medicale.

Sursă info și foto: BaiaMare24

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA