spot_img
AcasăActualitate112SCANDAL MONSTRU ÎN BAIA MARE - 7 echipaje de Poliție au intervenit...

SCANDAL MONSTRU ÎN BAIA MARE – 7 echipaje de Poliție au intervenit aseară pe Pășunii

DISTRIBUIȚI

Un scandal monstru a izbucnit aseară pe strada Pășunii din Baia Mare. Conform informațiilor ce le avem până în acest moment totul ar fi pornit de la o neînțelegere între un bărbat în vârstă de 29 ani și mai multe persoane pentru care primul presta anumite servicii.

De altfel, bărbatul de 29 ani a sunat la 112 și a cerut ajutor precizând că i-ar fi fost luată o sumă de bani precum și un lănțișor din aur pe care-l avea la gât

Cum numărul de persoane implicate era destul de mare, în zonă au fost trimise 7 echipaje de poliție. Ajunși la fața locului, polițiștii au aflat că bărbatul în vârstă de 29 ani oferea servicii la domiciliu de ”tratament” cu suplimente alimentare. Acesta se pare că ar fi mers la o adresă de pe strada amintită mai sus pentru un astfel de serviciu, dar acolo nu s-ar mai fi înțeles cu persoanele cărora le ”aplica acest tratament”. Cei din urmă au susținut că ar fi plătit prea mulți bani, iar reclamantul a spus că la tarif s-ar fi înțeles încă din luna octombrie, scrie VasileDale.ro

Ce spune Poliția

Aseară, în jurul orei 20.00, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că unui bărbat i-a fost sustrasă o sumă de bani și un lănțișor de aur.
La fața locului, polițiștii au identificat apelantul, un bărbat de 29 de ani din Baia Mare, care a reclamat faptul că patru persoane i-ar fi cerut să restituie o sumă de bani și după refuzul său, i-au luat cu forța acești bani și un lănțișor de aur. În cauză, polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie„, se arată în comunicatul IPJ Maramureș.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA