spot_img
AcasăActualitateSCANDAL LA SPITALUL BORȘA – Declarații șocante făcute de un medic rezident...

SCANDAL LA SPITALUL BORȘA – Declarații șocante făcute de un medic rezident la adresa protestatarilor: „(…) e păcat să trăiți!”

DISTRIBUIȚI

SCANDAL LA SPITALUL BORȘA   Un medic rezident de la Spitalul din Borşa (judeţul Maramureş) a postat pe Facebook un mesaj la adresa protestatarilor. După ce a a tras atenţia, postarea a fost ştearsă.

Un medic rezident de la un spital din Oradea şi care lucrează şi în regim de colaborare cu spitalul din Borşa, județul Maramureș, a postat o declaraţie împotriva protestatarilor, scrie Adevărul.

S-au întors de la cules căpşuni şi spălat babe la fund să se bată cu jandarmii? Sunteţi cretini, mă? M-am săturat de cât puteţi fi de proşti şi de cretini, nu ştiţi nici măcar pentru e protestaţi. (…) Vă doresc să n-aveţi noroc şi sper să vă omoare jandarmii în bătaie şi pe voi şi pe bradilalicul care se numeşte Klaus şi care condamnă «Vi-o-le-n-ţeee-le» asupra populaţiei. Sper să beţi cu paiul câte zile mizerabile mai aveţi de trăit, că sunteţi proşti şi e păcat să trăiţi”, scrie doctoriţa.

Conducerea spitalului din Borşa se delimitează de declaraţiile făcute de doctoriţa, care e rezident în Oradea şi colaborator la Spitalul de Recuperare din Borşa.

Spitalul de Recuperare Borşa nu îşi asumă responsabilitatea informaţiilor neoficiale apărute în spaţiul public. Regretăm faptul că spitalul a fost implicat într-o astfel de situaţie neplăcută. Doamna doctor Simona Petruşan Dunca este medic rezident şi nu prestează activitate medicală la Spitalul de Recuperare Borşa, îşi desfăşoară pregătirea de Rezidenţiat la Centrul Universitar Oradea”, a spus managerul spitalului din Borşa. dr. Lupaşcu Florin.

Sursă: Adevărul

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA