spot_img
AcasăActualitate112SCANDAL LA REŞEDINŢA REGELUI MIHAI DIN ELVEŢIA - Nepotul regelui s-a luat...

SCANDAL LA REŞEDINŢA REGELUI MIHAI DIN ELVEŢIA – Nepotul regelui s-a luat la bătaie cu trei angajaţi!

DISTRIBUIȚI

SCANDAL LA REŞEDINŢA REGELUI MIHAI DIN ELVEŢIA Nepotul regelui, fostul prinţ Nicolae, a spart uşa casei şi s-a luat la bătaie cu trei angajaţi.

„În seara de marți, 7 noiembrie, Nicolae Medforth-Mills a făcut o tentativă de violare a domiciliului Majestății Sale Regelui, la reședința din Elveția.

Dl Medforth-Mills a forțat ușa casei, implicând în incident șase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestății Sale.

Dl Medforth-Mills a agresat fizic și verbal trei persoane. Una dintre ele prezintă răni corporale.

În final, el a fost împiedicat să forțeze intrarea în casă. Majestatea Sa a făcut clar, de mai multe luni de zile, faptul că refuză să-și vadă nepotul, lucru adus la cunoștință dlui Medforth-Mills în repetate rânduri.

La incident au fost prezente trei infirmiere, venite să trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut să-și facă la timp datoria.

Infirmierele au făcut cunoscut că se tem pentru integritatea lor corporală. Şi că vor lua în discuție la instituția lor dacă vor mai veni sau nu să-l trateze pe Rege.

Incidentul a survenit la doar o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie de la trimisul ÎPS Mitropolitului Iosif.

Casa Majestății Sale a înaintat o plângere la poliția elvețiană”, se arată într-un comunicat oficial al Casei Regale.

Info

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA