spot_img
AcasăActualitateSCANDAL LA PRIMĂRIA CAPITALEI - Şedinţă întreruptă de o bătaie. Un poliţist...

SCANDAL LA PRIMĂRIA CAPITALEI – Şedinţă întreruptă de o bătaie. Un poliţist a fost lovit cu un corp contondent

DISTRIBUIȚI

SCANDAL LA PRIMĂRIA CAPITALEI  Şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti a fost întreruptă, joi, în urma unui scandal izbucnit după ce poliţiştii locali au împiedicat accesul mai multor cetăţeni, inclusiv reprezentanţi ai societăţii civile, care au vrut să intre la şedinţă.

În urma scandalului, primarul general, Gabriela Firea, a părăsit şedinţa. La sediul Primăriei au sosit un echipaj de Poliţie, dar şi un echipaj SMURD, după ce trei poliţişti locali ar fi fost răniţi în busculadă.

Scandalul a izbucnit după ce mai multor bucureşteni care au venit să participe la şedinţă le-a fost interzis accesul în sală, la un moment dat creându-se busculadă. Oamenii au fost ţinuţi la uşă peste o oră şi jumătate, timp în care au existat îmbrânceli cu poliţiştii locali şi cu angajaţi ai primăriei.

“Avem dreptul de a intra în sala de şedinţe. Dumneavoastră încălcaţi legea, au strigat o parte din oamenii ţinuţi în faţa uşii închise”, a strigat o femeie din grupul celor care au venit să participe la şedinţa CGMB.

“Dacă mai sunt cetăţeni pe stradă care vor să participe la sedinţa noastră, îi poftim în sală”, a comentat un consilier PSD, spunând că “deja i s-a făcut greaţă”.

Şedinţa a fost înteruptă pentru aproximativ o jumătate de oră, iar primarul Capitelei, Gabriela Firea, a plecat din şedinţă.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a spus că oamenii care au reuşit în cele din urmă să intre la şedinţă vor fi legitimate la ieşire.

“Persoanele neautorizate care au pătruns în primărie vor fi legitimate la ieşire, pentru ca mai multi poliţişti locali au fost răniţi”, a spus Bădulescu.

Primarul general Gabriela Firea a părăsit sala de şedinţe a CGMB, în contextul scandalului declanşat de faptul că mai multor bucureşteni le-a fost interzis accesul la şedinţă, ea având imediat o intervenţie telefonică la Antena 3, în care a spus că, în urma incidentelor, trei poliţişti locali au fost răniţi, drept pentru care vor fi făcute plângeri penale.

Firea a afirmat că, în urma scandalului de joi, trei poliţişti locali au fost răniţi, drept pentru care vor fi făcute plângeri penale.

La această oră, la sediul Primăriei au sosit un echipaj SMURD, precum şi un echipaj de Poliţie.

Gabriela Firea a mai spus că unele dintre persoanele responsabile de incidentele de joi chiar ea le-a invitat la şedinţe, însă fie nu au venit, fie au avut un comportament nepotrivit.

sursa info şi foto

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA