spot_img
AcasăEvenimentSportSCANDAL LA NAȚIONALA DE TINERET – Patru fotbaliști au fost trimiși acasă...

SCANDAL LA NAȚIONALA DE TINERET – Patru fotbaliști au fost trimiși acasă după ce au consumat alcool

DISTRIBUIȚI

SCANDAL LA NAȚIONALA DE TINERET  Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre și Vlad Olteanu, componenți ai echipei naționale de tineret, au fost excluși din lotul care se va pregăti în Spania.

Scandal la echipa națională de tineret, care va efectua un cantonament în Spania, la San Rogue. Delegația „tricoloră” a plecat din România, marți seară, iar astăzi, selecționerul Daniel Isăilă a decis că Ionuț Nedelcerau, Alin Dudea, Patrick Petre (toți de la Dinamo) și Vlad Olteanu (jucător împrumutat de Dinamo la Sepsi) se vor întoarce în țară. Decizia a fost luată pentru că fotbaliștii ar fi consumat alcool în avionul care i-a dus spre Spania.

„Selecționerul reprezentativei Under 21, Daniel Isăilă, a decis să renunțe la cei patru fotbaliști care au comis abateri disciplinare grave. Astfel, Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toți de la Dinamo) și Vlad Olteanu (Sepsi OSK) au părăsit azi cantonamentul de la San Rogue, urmând să revină în țară. Marți seara, după sosirea în Spania, selecționerul Daniel Isăilă a constatat abateri disciplinare grave în ceea ce îi privește pe cei patru. A discutat cu ei pentru a le afla punctul de vedere, iar în această dimineață a luat decizia de a renunța la ei pentru acest stagiu de pregătire. Staff-ul tehnic al selecționatei Under 21, alături de staff-ul primei reprezentative și coordonatorii loturilor naționale, împreună cu conducerea Federației Române de Fotbal, consideră că performanța nu poate fi concepută dacă există astfel de abateri, total străine de conduita unor jucători de fotbal”, se arată într-un comunicat postat pe siteul frf.ro.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA