spot_img
AcasăActualitate112SCANDAL LA LOCUL DE MUNCĂ – O angajată a Direcției de Drumuri...

SCANDAL LA LOCUL DE MUNCĂ – O angajată a Direcției de Drumuri Cluj a fost bătută de către șef

DISTRIBUIȚI

SCANDAL LA LOCUL DE MUNCĂ  O angajată a Direcției de Drumuri Cluj a fost luată la bătaie de șef, nimeni altul decât directorul de investiții, Emil Dodan.

Emil Dodan, proaspăt numit în funcția de director de investiții, a luat-o la pumni pe subaltern chiar în biroul său. Martorii susțin că în cursul dimineții de joi s-a derulat o ședință tehnică, în cadrul căreia s-a discutat de centura orașului Carei, unde lucrările au fost întrerupte de mai multe luni. La un moment dat, directorul de investiții Dodan, care este finul lui Ilie Radu Băruță, directorul general regional al DRDP Cluj, i-a spus doamnei Violeta Alexa, șef de serviciu, să rezolve cu certificatele de plată pentru lucrările executate la centura Carei.

Doamna Alexa a replicat că nu intră în atribuțiile ei să întocmească aceste documente de plată, și nici ale DRDP Cluj, aceste atribuții fiind ale dirigintelui de șantier. Doamna Alexa a mai relatat că pentru a completa acele documente ar fi nevoie de un ordin expres dat de CNAIR București. În acel moment domnul Dodan s-a enervat cumplit și a început să o înjure de mamă. Și-a pierdut complet controlul”, scrie evz.ro.

Conflictul a escaladat și a degenerat în loviri. Speriată, șefa de serviciu Violeta Alexa a fugit din biroul directorului Dodan care o înjura, dar, la un moment dat, directorul i-ar fi aplicat un pumn în cap.

Comisarul Gina Pop de la Inspectoratul de Poliție Cluj a precizat că Violeta Alexa s-a deplasat la sediul Poliției Cluj și a depus o plângere penală împotriva lui Emil Dodan. Dacă va fi găsit vinovat pentru agresiune, Emil Dodan va fi trimis în judecată și condamnate pentru fapte cu violență.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA