AcasăActualitate112SCANDAL LA BORȘA - Maramureșeanul ajuns la spital rupt în bătaie era...

SCANDAL LA BORȘA – Maramureșeanul ajuns la spital rupt în bătaie era înarmat cu un topor

DISTRIBUIȚI

SCANDAL LA BORȘA Poliția a trimis astăzi un punct de vedere referitor la incidentul de vineri seara din Borșa, în urma căruia un bărbat a ajuns la spital cu mai multe răni. VasileDale.ro în posesia unei fotografii cu securea cu care era înarmat bărbatul care a reclamat faptul că a fost agresat. Vineri seara la ora 23.32, poliţiştii din Borşa au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că, în locul numit “Podul Cislei” din localitate, are loc o agresiune.

La faţa locului a fost identificat un bărbat de 39 de ani care se afla sub influența băuturilor alcoolice, se manifesta agresiv şi avea asupra sa un topor. Bărbatul a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către alte trei persoane care i-au pulverizat spray iritant lacrimogen în zona feței și l-au lovit cu o sticlă de la bere în zona capului.

Poliţiştii au identificat două din cele trei persoane, respectiv doi borşeni de 27 şi 40 de ani, fiind efectuate cercetări şi pentru identificarea celui de-al treilea bărbat implicat. Victima a fost transportată la spital şi a rămas internată sub supraveghere medicală.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea oridinii şi liniştii publice. În funcţie de constatarea medico-legală se va face încadrarea juridică a faptei, urmând a se lua măsuri legale faţă de toţi paticipanţii la eveniment.

Sursă info: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA