AcasăActualitateSCANDAL LA BORȘA - Două femei acuză că au fost agresate de...

SCANDAL LA BORȘA – Două femei acuză că au fost agresate de polițiști. Oamenii legii au altă variantă

spot_img

DISTRIBUIȚI

SCANDAL LA BORȘA – Două femei acuză că au fost agresate de polițiști. Oamenii legii au altă variantă

SCANDAL LA BORȘA În cursul nopții de luni spre marți, a avut loc un conflict la Borșa. Două femei, Anca și Noemi, au contactat redacția VasileDale.ro, povestind că ar fi fost agresate de un echipaj al poliției din Borșa. De cealaltă parte, polițiștii susțin că au intervenit legal pentru că a refuzat să se legitimeze dar și să meargă la sediul poliției pentru legitimare.

Ce spun femeile, una fiind minoră

Din păcate, asta-i Poliția Română. Bruscarea și abuzarea ne-a adus pe mine și pe Anca într-un punct în care nu ne-am imaginat vreodată că o să ajungem. Asta e țara în care trăim. Coruperea și comunismul încă dominând. Uitați-vă cum un agent de poliție al orașului Borșa, agresează fără niciun motiv. Erau simple trecătoare pe Aleea Tineretului. Singura lor greșeală a fost că nu i-au zâmbit frumos domnului agent” au scris femeile.

Ce spune poliția

Echipajul de siguranță publică a intervenit la un incendiu izbucnit într-un bloc la un apartament. Ajunși la fața locului, polițiștii au auzit dintr-un apartament vecin că muzica era dată foarte tare. L-au rugat pe proprietar să dea muzica mai încet. Acesta a oprit-o pentru câteva minute, ulterior repornind-o. Polițiștii s-au reîntors la apartamentul respectiv și au vrut să îl legitimeze pe bărbat. Acesta a refuzat și a adresat cuvinte jignitoare.

În fața blocului, era fiica bărbatului care filma cu un telefon mobil. Polițiștii au vrut să o legitimeze iar aceasta a refuzat. Echipajul de siguranță publică a încercat să o ducă la sediul poliției pentru identificare. La un moment dat o altă femeie le-a spus că aceasta este minoră, aceasta fiind lăsată. Într-un final, atât proprietarul apartamentului cât și femeia au fost sancționat contravențional pentru refuz de legitimare.

Ce spune Ion Tomoiagă, președintele SNPR Decus Maramureș

Colegii nostri au intervenit la un incendiu in vecinatatea barului proprietate a tatalui minorei MM iar la solicitarea colegilor de a se legitima tatal acestuia a adus vociferat si a refuzat legitimarea la fel si fiica acestuia. Se poate vedea clar din imagini “setea de a filma si de a trimite la presa” lucru obisnuit printre cei ce incalca legea.  Mai nou ne confruntam doar cu ” pasaje scurte convenabile” din filmari, pasaje ce vor sa denatureze voit interventiile colegilor punand doar ce convine celui ce a filmat cu intentia clara de denaturare. De aceea este nevoie de dotare a politistilor cu camere, acest lucru fiind si in folosul nostru ca politisti ci si in folosul cetateanului! Felicitari colegilor de la Politia Orasului Borsa ca nu s au lasat intimidati si au procedat legal si intocmai la aplicarea legii”, spune Ion Tomoiagă, preşedinte SNPR Decus Maramureş.

Sursă: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA