AcasăActualitate112SCANDAL ÎN NOAPTEA DINTRE ANI – Bătaie cu scaune și mese la...

SCANDAL ÎN NOAPTEA DINTRE ANI – Bătaie cu scaune și mese la un restaurant de fițe (VEZI VIDEO)

DISTRIBUIȚI

SCANDAL ÎN NOAPTEA DINTRE ANI  Noul an a început cu scandal într-un restaurant din Vâlcea, unde petrecăreții au început să se ia la bătaie și au aruncat cu scaune unii în alții.

Incidentul a avut loc în noaptea dintre ani, în jurul orei 04.00, în restaurantul unui hotel din Vâlcea. Petrecăreții au fost nemulțumiți de muzica pregătită de organizatorii și au început să devină agresivi. De aici până la o bătaie în toată regula nu a mai fost decât un pas. În restaurant s-au împărțit pumni, picioare și scaune în cap. Din incinta localului, scandalul s-a mutat în curtea hotelului. Bătăușii au fost calmați de mascați de la Jandarmeria Vâlcea, chemați să aplaneze conflictul, scrie gazetavalceana.ro.

„Totul era în regulă până când, la un moment dat, unii participanți au fost nemulțumiți de muzică. Ei au cerut să fie schimbată muzica și au mers de mai multe ori la cei care se ocupau de partea muzicală. Ulterior, la masa nemulțumiților s-a dus unul dintre organizatori, iar atunci a început scandalul. Au început să se bată, să-și dea scaune în cap, să-și împartă pumni și picioare. Mai mult, au aruncat cu paharele și cu vesela de pe masă, iar unul dintre paharele aruncate a nimerit o fetiță în picior. A fost un dezastru, iar când au venit mascații, mare parte din oamenii care au participat la Revelion au plecat acasă”, a declarat un martor, pentru sursa citată.

În scandal a fost implicată şi o rudă a proprietarului hotelului, care a fost nimerită cu un scaun în cap.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA