spot_img
AcasăEvenimentSCANDAL: In Maramures, Uniunea Social Democrata nu mai exista! Anuntul a fost...

SCANDAL: In Maramures, Uniunea Social Democrata nu mai exista! Anuntul a fost facut pe facebook

DISTRIBUIȚI

Incredibil. Coabitarea intre Partidul Social Democrat si Partidul Conservator in judetul Maramures nu mai exista. Anuntul bomba a fost facut de presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu, pe pagina de socializare facebook chiar de 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei. Motivele despartirii au fost scris de singurul presedinte de Consiliu Judetean al Partidului Conservator din Romania. Raspunsul nu a intarziat sa apara. Senatorul Liviu Marian Pop a scris si el pe pagina de socializare ca presedintele CJ Maramures ar fi uitat sa comande coroane de ziua de 1 Decembrie in numele USL. 

 

Liviu Marian Pop, senatorul PSD 

“Aud ca presedintele Consiliului Judetean Maramures a uitat sa comande, pentru 1 Decembrie, coroane sub sigla USL si se supara ca vacarul pe sat pe reprezentantii celorlalte partide. A uitat domnia sa ca este sigla sub care (si fara de care) a ajuns in aceasta prea mare functie pentru dansul.
Fapt pentru care imi permit sa realizez un sondaj in randul maramuresenilor care au cont pe Facebook:
1.STITI CINE ESTE PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN MARAMURES?
2 DIN CE PARTID FACE PARTE? (rog a nu se utiliza Google)
Va multumesc.”
Zamfir Ciceu, presedintele CJ Maramures (PC)

“Azi a fost o zi importanta pentru Maramures, din cel putin doua puncte de vedere. Evident, ale subsemnatului. In primul rand, ceea ce era vizibil de ceva vreme ca, in Maramures, USL nu mai exista in fapt. Prin participarea in mod separat la depunerea de coroane a Aliantei de Centru Stanga, aceasta s-a delimitat de partenerii de alianta PNL si PC. Nu pot decat sa constat ca atare acest fapt. In acest context, o reasezare a conducerii executive a judeteului Maramures, apare ca iminenta.
Pe de alta parte, o alta constatare persoanala, m-a dus cu gandul la o lectura a copilariei mele, fabula “Racul, broasca si o stiuca”. Merita recitita, e plina de intelepciune. Prietenii stiu de ce!”

Stire in actualizare

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA