AcasăActualitateSCANDAL ÎN MARAMUREȘ - Primarul de la Oncești și fiul său, acuzați...

SCANDAL ÎN MARAMUREȘ – Primarul de la Oncești și fiul său, acuzați că au agresat un preot la o nuntă (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

SCANDAL ÎN MARAMUREȘ Un nou scandal în Maramureș în care este implicat un primar, după cel în care primarul din orașul Cavnic, Vladimir Petruț, a fost acuzat de un cetățean că i-a intrat în casă și, mai mult, l-a agresat.

De data aceasta, scandalul a avut loc în timpul unei nunți, protagoniștii fiind primarul comunei Oncești, Matei Godja, fiul acestuia și un alt bărbat din localitate.

Potrivit unui martor prezent la eveniment, totul ar fi început după ce bărbatul agresat, un preot, ar fi întrebat un ospătar al localului deținut de familia Godja dacă aperitivul este comestibil pentru că, potrivit martorului, nu arăta proaspăt. Scenele care au urmat sunt demne de filmele cu interlopi din anii ’70.

Primarul comunei, împreună cu fiul său și încă un bărbat s-au dus țintă spre locul în care era așezat preotul, urmând un schimb de replici. La un moment dat, fiul primarului se apleacă pentru a-i spune ceva la ureche presupusei victime, după care pare că îl mușcă de ureche. Momentele tensionate au mai durat câteva minute, într-un final cei trei lăsându-l în pace pe bărbat.

Imaginile video care au surprins întreaga scenă au fost publicate pe site-ul de socializare Facebook, pe pagina Atac la Cenzura.

Așteptăm un punct de vedere din partea celor implicați, cu privire la acest incident.

 

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA