AcasăActualitate112SCANDAL ÎN ITALIA - O româncă beată a scuipat pasagerii dintr-un autobuz...

SCANDAL ÎN ITALIA – O româncă beată a scuipat pasagerii dintr-un autobuz , i-a stropit cu bere și l-a luat la bătaie pe șofer

DISTRIBUIȚI

SCANDAL ÎN ITALIA O româncă a provocat un scandal monstru într-un autobuz, în Italia! Tânăra de 30 de ani a scuipat  pasagerii, i-a stropit cu bere și l-a luat la bătaie pe șofer, scrie presa locală.

Potrivit site-ului www.savonanews.it, incidentul s-a petrecut într-un autobuz care făcea legătura între localitățile Finale Ligure și portul Andora, din nord-vestul Italiei.

Femeia de 30 de ani, aflată într-o avansată stare de ebrietate, ar fi început să-i scuipe pe călători, să arunce cu bere, iar pe șofer l-ar fi atacat și amenințat, scrie Observator.

După ce a parcurs aproximativ jumătate de distanțîă în dreptul localității Ceriale, șoferul a oprit autobuzul și a cerut ajutorul forțelor de ordine.

Potrivit sursei citate, românca nu s-a potolit nici la intervenția carabinierilor, ci dimpotrivă, i-ar fi agresat și pe agenții care au dorit să intervină.

Femeia ar fi împărțit pumni și picioare în stânga și în dreapta și ia-r fi amenințat pe polițiști.

Românca a fost arestată și va compărea în fața unui judecător.

Info

Citeşte şi COINCIDENŢĂ SAU DESTIN? – Un tânăr a făcut în doar două zile două accidente: de fiecare dată a intrat cu maşina în acelaşi copac

STUDIU – Angajații români consideră că merită salarii de cel puțin 2.800 de lei

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA