spot_img
AcasăActualitate112SCANDAL ÎN CENTRUL CLUJULUI - Tineri maghiari atacaţi cu pistolul pentru că...

SCANDAL ÎN CENTRUL CLUJULUI – Tineri maghiari atacaţi cu pistolul pentru că vorbeau în limba maternă

DISTRIBUIȚI

SCANDAL ÎN CENTRUL CLUJULUI O altercație a avut loc în noaptea de 24 spre 25 februarie, în Cluj-Napoca, conform Ştiri de Cluj.

SCANDAL ÎN CENTRUL CLUJULUI Conform unor martori la eveniment, câţiva tineri de etnie maghiară se pare că au fost atacaţi de un grup de tineri.

Din câte se pare, victimelor li s-a reproşat faptul că vorbesc în limba maghiară. Conflictul verbal a degenerat într-o altercație fizică, cele două grupuri începând să se îmbrâncească.

La un moment dat, unul dintre agresori a scos un pistol cu gaze, a tras un foc în aer, apoi către unul dintre tinerii maghiari, lovindu-l cu patul pistolului în cap.

Tânărul lovit a fost rănit și a început să sângereze. Martorul la incident a precizat că a fost chemată poliția la locul scandalului.

Potrivit IPJ Cluj, trei tineri au fost atacați de două persoane, unul dintre ei fiind lovit destul de grav.

”În noaptea de 24 spre 25 februarie, a fost semnalat un eveniment pe strada Tipografiei. Trei tineri au reclamat că au fost agresați de doi necunoscuți, în urma unei dispute verbale.

Cei trei au fost transportați la UPU1 Cluj-Napoca, unul pentru îngrijiri medicale, iar în cursul zilei de azi urmează să ajungă la Poliție pentru a depune plângeri penale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea agresorilor și impunerea ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

În ceea ce privește uzul de armă, oamenii legii spun că una dintre victime a declarat că a fost lovită cu patul unui pistol, însă până în acest moment nu se poate confirma și dacă s-a tras cu arma.

sursa INFO

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA