AcasăActualitate112SCANDAL ÎN BAIA MARE - Polițiști locali, luați la bătaie în toiul...

SCANDAL ÎN BAIA MARE – Polițiști locali, luați la bătaie în toiul nopții, pe bd. Unirii din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

SCANDAL ÎN BAIA MARE Un nou scandal a avut loc azi-noapte în Baia Mare. Totul s-a petrecut în toiul nopții, pe Bd. Unirii din Baia Mare, în faţa unui non-stop, în urma unii apel la 112. Un bărbat a reclamat faptul că mai multe persoane fac gălăgie şi consumă alcool în stradă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie locală.

În momentul în care au vrut să-i legitimeze, cei în cauză au refuzat, ba mai mult, au devenit recalcitranţi, chiar sărind la oamenii legii. Aceştia au încercat să-i imobilizeze, doar că în încăierare unui poliţist i-a fost dislocat umărul, astfel că a fost nevoie să se deplaseze la spital, ulterior la Poliţia Municipiului Baia Mare, unde sa întocmit dosar penal pentru ultraj, potrivit VasileDale.ro

La Poliția Municipiului Baia Mare s-au prezentat un echipaj al Poliţiei Locale şi un bărbat de 32 de ani. Agenţii au declarat că bărbatul a provocat scandal şi a lovit în faţă pe unul dintre ei. Colegii mei au au întocmit dosar pentru pentru ultraj, pe care l-au înaintat pentru soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare”, declară Florina Meteş, purtător de cuvânt IPJ Maramureş.

Sursă: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA