spot_img
AcasăEvenimentSCANDAL - Farmaciste injurate si lovite de un client nervos. Motivul: reteta...

SCANDAL – Farmaciste injurate si lovite de un client nervos. Motivul: reteta de medicamente nu era compensata 100%

DISTRIBUIȚI

foto: ghidulmedical.com

În urma unei sesizări primite la dispeceratul Poliţiei Municipiului Baia Mare de la o firmă de pază şi protecţie cu privire la faptul că o persoană a provocat scandal în incinta unei farmacii situată pe B-dul Bucureşti din Baia Mare, la faţa locului a fost direcţionată subunitatea de intervenţie din cadrul Jandarmeriei Maramureş, care l-a identificat pe Florian M. de 47 ani, din Baia Mare, care este susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de port ilegal de obiecte confecţionate pentru lovire şi ultraj contra bunelor moravuri.

În data de 16.03.2012, în jurul orei 10:30, Florian M. s-a deplasat la farmacie pentru a ridica medicamentele prescrise pe o reţetă. Când una dintre cele trei farmaciste aflate de serviciu i-a spus că reţeta nu este compensată în totalitate şi că este nevoie să achite o diferenţă de 20 lei pentru a primi medicamentele de pe reţetă, făptuitorul s-a enervat şi a rupt reţeta, după care a strigat la farmaciste şi a scos din geanta pe care o avea asupra sa un baston telescopic de metal, cu care a aruncat după ele.

Farmacistele nu au fost lovite, însă a fost atins monitorul unui calculator. Acesta a încercat apoi să intre după tejgheaua farmaciei pentru a-şi recupera bastonul telescopic, însă în scurt timp, la faţa locului au ajuns jandarmii. Clienţii aflaţi în momentul incidentului în farmacie, s-au speriat şi  au fugit afară.

În urma controlului corporal preventiv şi al bagajelor efectuat asupra făptuitorului, a fost găsit şi un spray iritant de 150 ml. Reprezentantul farmaciei nu a dorit să depună plângere pentru monitorul lovit, deoarece i-a fost distrus doar un colţ al carcasei. Dosarul cu actele premergătoare întocmite şi corpurile delicte au fost predat Parchetului Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Client nervos intr-un bar din Sighet

Duminică 18.03.2012, în jurul orei 19:30, barmana de la un local situat pe strada 1 Decembrie 1918 din Sighetu Marmaţiei, a sesizat telefonic Jandarmeria Sighet despre faptul că o persoană aflată în local, pe fondul consumului de alcool, îi adresează expresii şi cuvinte jignitoare, spre indignarea celorlalţi clienţi. La faţa locului s-au deplasat jandarmii din compunerea grupei operative care l-au identificat pe Ioan C. de 35 ani, din Sighet, care a fost sancţionat contravenţional  cu amendă  în valoare de 300 lei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA