spot_img
AcasăEvenimentSCANDAL - Doua liceence s-ar fi tras de par pe holurile Grupului...

SCANDAL – Doua liceence s-ar fi tras de par pe holurile Grupului Scolar din Borsa. Anchetele sunt in derulare

DISTRIBUIȚI

foto arhiva

Scandal intre doua eleve la Liceul din orasul Borsa. Totul se pare ca ar fi pornit de la un conflict mai vechi intre cele doua familii. Conducerea directiunii a demarat o ancheta iar comisia desemnata sa se ocupe de caz urmeaza sa stabileasca masuri. Politia Borsa a fost sesizata si a demarat o ancheta.

Incidentul s-a fi produs saptamana trecuta in incinta Grupului Scolar Industrial din Borsa. Conform celor sesizate de mama uneia dintre fete, profesoara de religie la acelasi liceu, incidentul s-ar fi petrecut pe holul institutiei de invatamant, dar si intr-o sala de curs. Femeia sustine ca fiica acesteia a trasa de par de catre o alta eleva. Preoteasa a depus o plangere la conducerea unitatii de invatamanat inregistrata sub numarul de 2729/07.10.2014, cerand imaginile de pe camerele de supraveghere amplasate in incinta liceului. Mai mult, o zi mai tarziu, a depus o plangere la Politia Orasului Borsa, inregistrata sub numarul 401420/08.10.2014. Din cate se pare politia a cerut printr-o adresa inregistrarile video insa fara niciun rezultat pana in acest moment.

De cealalta parte, conducerea unitatii scolare prin directorul Stefan Stetco, a declarat pentru ActualMM.ro ca „la nivelul scolii s-a demarat o ancheta. Ambele parti au depus plangeri despre acest incident. Comisia de disciplina se ocupa de acest caz. Din cate stiu eu incidentul s-a petrecut in zona casei scarilor iar camerele de supraveghere nu inregistrareaza atunci cand e miscare multa. Inregistreaza doar imagini statice si nu se pastreaza foarte mult timp. In orice caz, daca asculti o parte ii dai dreptate, daca asculti cealalta parte iar ii dai dreptate. Eu cred ca e este vorba despre conflictul mai vechi dintre cele doua familii. In orice caz comisia isi va face datoria iar la finalul anchetei vor dispune masuri”.

Pe de alta parte, pana la aceasta ora, conducerea Inspectoratului Scolar Maramures nu a fost sesizata despre acest incident. „Am verificat si la noi nu a ajuns nicio sesizare cu privire la vreun incident produs intr-o unitate scolara din Borsa” a spus purtatorul de cuvant al ISJ Maramures.

Stire in actualizare

CITESTE AICI CUM S-AU BATUT PARINTII A DOI ELEVI IN FATA UNEI SCOLI DIN VISEU DE SUS.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.






TE-AR MAI PUTEA INTERESA