AcasăActualitate112SCANDAL DE LA O BORDURĂ - Un muncitor a ajuns la spital după...

SCANDAL DE LA O BORDURĂ – Un muncitor a ajuns la spital după ce a fost bătut de patru localnici nemulţumiţi de calitatea lucrării

DISTRIBUIȚI

SCANDAL DE LA O BORDURĂ Potrivit martorilor la eveniment, cei patru bărbaţi i-au reproşat muncitorului calitatea lucrării şi l-au luat la întrebări privind necesitatea instalării de borduri în zonă. Încercarea muncitorului de a explica situaţia nu l-a salvat de furia celor patru.

Strada Aurel Vlaicu se află în reabilitate, executantul lucrărilor fiind o firmă din Hunedoara. Potrivit reprezentanților Primăriei Cugir, lucrările sunt în plină desfășurare, scrie Observator.

Scandalul ar fi pornit de la o bordură. Cetățenii care locuiesc la casa cu numărul 35 de pe strada Aurel Vlaicu au solicitat primăriei coborârea nivelului bordurii respective.

După ce au ajuns la o înțelegere și se credea că situația este rezolvată, se pare că în peisaj au apărut alte persoane, total străine, trecători prin zonă, care fără să știe probabil că proprietarii s-au înțeles cu inginerul de șantier și Primăria Cugir, au început scandalul.

Trei dintre agresori au fost identificați și reținuți și sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, urmând să fie prezentați instanțelor. Al patrulea agresor a fugit de la fața locului și este căutat de oamenii legii.

Victima, un bărbat din Hunedoara, a fost transportat la spital.

Potrivit primarului Adrian Teban, modernizarea străzii Aurel Vlaicu reprezintă o investiţie așteptată cu nerăbdare de oamenii din zonă, care circulau cu dificultate în condiții climatice defavorabile. Modernizarea str. Aurel Vlaicu se ridică la aproximativ 2.000.000 lei, iar lucrările au început început anul trecut.

sursa

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA