AcasăMARAMURESUL ISTORICSCANDAL - Conflicte între elevi dar și între părinți și paznici

SCANDAL – Conflicte între elevi dar și între părinți și paznici

DISTRIBUIȚI

Ieri, 16 noiembrie, jandarmii sigheteni care efectuau patrularea auto pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei au intervenit pentru aplanarea unui conflict între doi elevi la Liceul Tehnologic Marmaţia.

La faţa locului, a fost identificat Cătălin S., de 17 ani din municipiu. Pe fondul neînţelegerilor cu un alt elev, a provocat un scandal, iar pe motiv că ar fi fost înjurat, l-a pălmuit pentru expresiile adresate. Tânărul sighetean a fost sancţionat cu amendă contravenţională (în valoare de 500 lei).

Tot ieri, un echipaj de jandarmi a fost solicitat verbal să intervină pentru aplanarea conflictului din incinta Şcolii nr. 4 din Sighet, instituţie unde își desfăşoară orele de curs şi elevii din cadrul Liceului Tehnologic Forestier. A fost identificat Alexandru V., de 16 ani din Sighetu Marmaţiei, care conform relatărilor celor prezenţi, l-a lovit cu palma peste faţă pe Florin M. Și acest tânăr a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 500 lei.

Jandarmii băimăreni au fost solicitați în municipiul Baia Mare pentru aplanarea unei stări conflictuale la Şcoala generală de pe str. Crişan. Echipa operativă a fost sesizată că la Şcoala ”Petre Dulfu” din Baia Mare, paznicul este agresat de părintele unui elev al şcolii. Un paznic de la școală spune că la poarta şcolii s-a prezentat un bărbat care a încercat să pătrundă în incinta şcolii.

La solicitarea paznicului de a prezenta un document de identitate, persoana respectivă a refuzat, a început să îl înjure, trecând de la expresii jignitoare la ameninţări cu fapte de violenţă la viitoarele întâlniri în municipiu. Pe fondul acestei situaţii tensionate, paznicul a fost îmbrâncit şi lovit cu mâna în zona pieptului. Făptuitorul a fugit de la faţa locului, dar a fost identificat în baza declaraţiei părţii vătămate şi a martorului.

”Actele de constatare întocmite au fost predate Poliţiei Municipiului Baia Mare, cu propunerea privind încadrarea juridică a faptelor de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193 alin. 1, Cod Penal, respectiv ameninţare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 206, alin. 1, Cod Penal”, se arată în comunicatul de presă al Inspectoratului JUdețean de Jandarmi Maramureș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA