AcasămodeleSATU MARE - Cine e urmașul lui Govor în PSD

SATU MARE – Cine e urmașul lui Govor în PSD

DISTRIBUIȚI

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, preşedinte executiv al filialei PSD Satu Mare, a preluat conducerea organizaţiei judeţene a partidului după ce fostul preşedinte, Mircea Govor, a demisionat, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Dorel Coica a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că potrivit statutului, în cazul demisiei preşedintelui, conducerea este preluată de preşedintele executiv şi a acceptat acest lucru, până la organizarea unei conferinţe de alegeri.

‘Vrem să devină foarte oficial faptul că organizaţia PSD are un preşedinte executiv care va lucra în echipă cu vicepreşedinţii şi toţi membrii de partid. Dorim să transmitem tuturor colegilor noştri un mesaj de unitate, viaţa politică merge înainte, noi o să încercăm să ne facem datoria din toate punctele de vedere. Voi avea o întâlnire şi cu conducerea de la Bucureşti pe data de 15 ianuarie şi o să transmit din partea noastră că o să ne mobilizăm şi o să ne pregătim de alegeri pentru că va fi un an destul de greu din punct de vedere al alegerilor şi dorim să le câştigăm atât la municipiul Satu Mare cât şi în judeţul Satu Mare’, a declarat Coica.

Preşedinte al PSD Satu Mare şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Mircea Govor a fost arestat pentru 30 de zile. El a fost reţinut de procurorii DNA pentru folosirea influenţei sau autorităţii, de către o persoană care deţine o funcţie de conducere în cadrul unui partid politic, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite şi şantaj în formă agravată. El şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al filialei judeţene a PSD.

Sursa: stiripesurse.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA