AcasăEvenimentSportȘase cluburi de top și-au trimis scouterii la Cluj. Interes enorm pentru...

Șase cluburi de top și-au trimis scouterii la Cluj. Interes enorm pentru meci din partea japonezilor!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Meciul cu Manchester United poate reprezenta un adevărat boom economic pentru campioana României. Șase cluburi de top din Europa și-au trimis oameni la Cluj pentru a sta cu ochii pe vedetele din Gruia.
Jucătorii lui Ioan Andone au șansa să se facă remarcați în meciul cu Manchester United. Cluburi de top din Germania, Anglia, Franța și Italia vor avea scouterii pe Constantin Rădulescu, iar Iuliu Mureșan spune că așteaptă o partidă mare.
„E vorba de șase cluburi foarte mari, cu un renume impresionant. Oamenii care au venit la Cluj sunt foarte importanți. Ne-au spus că au venit că să ne urmărească jucătorii”, a dezvăluit Iuliu Mureșan, președintele clubului din Gruia.

Jucătorii vizați de scouteri:

Modou Sougou – E urmărit de echipe din Franța și Anglia
Pantelis Kapetanos – E urmărit de echipe din Germania
Rafael Bastos – E urmărit de echipe din Italia
Mario Felgueiras – E urmărit de echipe din Italia
Șefii echipei CFR Cluj au avut un adevărat șoc înaintea meciului cu Manchester United. Japonezii au luat cu asalt Clujul cu o zi înaintea marelui duel. Deși prin Gruia au trecut în ultimii ani fotbaliști precum Didier Drogba, Mario Gomez și Francesco Totti, niciunul nu s-a bucurat de atenția pe care o capătă Shinji Kagawa.
Mijlocașul japonez este principala atracție din lotul lui Manchester United, fapt ce a dus ca patru televiziuni din Țara Soarelui să-și trimită reprezentanții la Cluj.
Aceștia au făcut reportaje în tot orașul, au discutat despre Kagawa cu oameni simpli, șefii CFR-ului dar și cu Sir Alex Ferguson.
Kagawa s-a transferat în această vară la Manchester United, gruparea de pe Old Trafford plătind 16 milioane de euro în schimbul său.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA