AcasăActualitatePoliticVIDEO: Sărmanul Boc! A luat-o pe arătură. Vorbește în versuri și pilde...

VIDEO: Sărmanul Boc! A luat-o pe arătură. Vorbește în versuri și pilde când șandramaua se prăbușește!

DISTRIBUIȚI

Fostul premier ține cu dinții de scaunul de la partid, imun la dengringolada din jurul său.  Emil Boc, a exclus  posibilitatea organizării unui congres al partidului înainte de alegeri, asta deși PDL se află în cădere liberă.
Emil Boc a susținut o conferință la două ore după cea a lui Sorin Frunzăverde, prilej cu care l-a atacat pe fostul său coleg.
„Un pedelist adevărat nu își vinde sufletul”, a explicat savant, ”filosoful” Boc. Atacul lui nu s-a oprit însă aici.

„Au fost momente grele pentru PDL, când au plecat lideri importanţi: Duvăz, Duţu. PDL a câştigat toate alegerile şi parcă istoria se repetă. Ce ironie! În 2003, tot preşedintele CJ Caraş Severin pleca la PSD. Partidul nostru are un crez pe care pedeliştii adevăraţi nu-l trădează. Primul crez e scris chiar în imnul partidului: Vântul bate, apa trece, pietrele rămân.

Al doilea crez al PDL spune: Casa părintească nu se vinde niciodată. Nu în PNL-ul actual avem soluţia de centru-dreapta în România. Am greşit când am acceptat la Congres ca Frunzăverde să facă parte din conducerea de vârf a PDL. În motivarea deciziei demisiei, Frunzăverde vorbeşte de statul poliţienesc şi de descentralizare. Trebuie să reamintim că, în aceşti ani, s-a realizat o descentralizare reală în domeniul învăţământului, sănătăţii.

Din nefericire, Frunzăverde a fost unul din adversarii majori ai proiectului de reorganizare teritorială. În privinţa statului poliţienesc, rapoartele CE din toţi aceşti ani confirmă progresele pe care România le-a făcut pe linia statului de drept. Acest stat de drept care se apără împotriva infracţiunior nu este stat poliţienesc.

Justiţia îşi face datoria, aşa cum e firesc într-un stat de drept. În privinţa PDL, partidul este şi rămâne unit, şi-şi va atinge obiectivele de la locale şi parlamentare şi va continua guvernarea după 2012.

Acest partid, alături de preşedintele României, a ţinut piept furtunii economice din aceşti ani grei. Suntem în măsură acum să nu mai fie nevoie în ţara noastră de măsuri de austeritate. Avem o strategie coerentă pentru locale şi parlamentare”, a mai spus Boc. După un asemenea discurs, e clar că sfârșitul e aproape. Ni-l sugerează chiar sărmanul Umil Boc, care nici în ceasul al 12-lea nu pricepe ce se petrece în preajma lui.

http://www.youtube.com/watch?v=wWmt5buUoCg&feature=player_embedded#t=0s

Grigore Ciascai

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA