AcasăActualitate112A SĂRIT DE LA 3, DAR NU A PĂȚIT NIMIC - Iubita...

A SĂRIT DE LA 3, DAR NU A PĂȚIT NIMIC – Iubita îl încuiase în casă, iar bărbatul… nu avea chei

DISTRIBUIȚI

Valentin, în vârstă de 41 de ani, din Iași, a scăpat aproape nevătămat (doar o simplă luxație și câteva zgârieturi), după ce a sărit de la etajul trei al blocului în care locuia, situat pe strada Orientului.

Nu a fost vorba de vreo tentativă de sinucidere sau o cădere accidentală, ci de… o neglijență a iubitei sale, potrivit bzi.ro. Concret, luni – 29 mai, în jurul prînzului, femeia l-a încuiat be bărbat în casă, fără să știe că nu are chei la el. Acesta, când a trebuit să plece, n-a stat prea mult pe gânduri și a ales să părăseasca locuința în acest mod, arată Libertatea.
Un vecin, care a observant gestul său, a sunat imediat la numărul de urgență 112, doar medicii si politiștii sosiți la fața locului nu au găsit nicio victimă. Practic, după ce a sărit de la etajul trei, Valentin s-a ridicat și a plecat. Mai mulți polițiști și jandarmi au plecat pe urmele sale, crezând că îl vor descoperi în apropiere, dar l-au găsit după mai multe ore de căutări, la niște prieteni.

Acesta, într-un final, acceptat să meargă la spital, unde le-a povestit cadrelor medicale ce s-a întâmplat.După ce a fost investigat în Unitatea de Primire Urgențe de la Spitalul Sfântul Spiridon, a fost trimis și la Spitalul de Neurochirurgie pentru mai multe analize, după care a fost trimis acasă.

Bărbatul nu va fi tras la răspundere, pentru fapta sa, însă polițiștii îl vor supraveghea în continuare, mai ales că are probleme cu alcoolul.

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA