Acasăsinucidere maramuresSĂRBĂTORIT – Jon Bon Jovi împlinește astăzi 54 de ani

SĂRBĂTORIT – Jon Bon Jovi împlinește astăzi 54 de ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

John Francis Bongiovi, Jr. s-a născut în 2 martie 1962, la Perth Amboy, New Jersey). Este cunoscut publicului ca Jon Bon Jovi – actor, cântăreț, chitarist și compozitor american, lider și vocalist al formației Bon Jovi.

A fost ales de revista „People” (SUA) între primii 50 cei mai frumoși oameni din lume în 1996, iar în noiembrie 2000 aceeași revistă l-a desemnat cel mai sexy star rock.

A fost audiat pentru rolul lui Ashe din „The Crow: City of Angels” (1996), dar a pierdut în favoarea actorului francez Vincent Perez.

Are patru copii cu Dorothea Hurley: Rose (b. 1993), Jesse James Louis (b. 1995), Jacob Hurley (b. 2002) și Romeo Jon (b. 2004).

Cântecul „August 7” de pe albumul său solo „Destination Anywhere” a fost dedicat fiicei prietenului și managerului său Paul Korzilius, care a murit la vârsta de 6 ani pe data de 7 august 1996, în circumstanțe misterioase.

Îi place să se uite la filme, să conducă, să doarmă, să mănânce de la fast-food, să meargă la sală, să joace fotbal și, de asemenea, să petreacă timp cu familia și să se joace cu câinele său Copper.

Îi place să poarte blugi și cămăși.

Are ochii sensibili la lumina soarelui și la fumul de țigară, din acest motiv purtând mereu ochelari de soare. Primăvara are mereu alergii și febră ridicată.

A început să fumeze în 1994 în timpul filmărilor pentru „Moonlight and Valentino”. S-a lăsat o vreme, pentru a fuma din nou după turneul din 1996 din simplul motiv că îi place să fumeze. Mama sa este Carol Sharkey, unul dintre primii iepurași Playboy.

Acționar majoritar al Philadelphia Soul (echipa care joacă în Arena Football League). Trupa sa „Bon Jovi” a devenit cunoscută după ce a câștigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la începutul anilor `80. Cântecul câștigător a fost „Runaway”. Albumul „Have a Nice Day” a ajuns pe locul I în Australia, Olanda, Austria, Germania și Canada după doar o săptămână de la lansare.

Jon Bon Jovi a declarat într-un interviu recent că se simte ca un fel de „Tom Cruise al muzicii rock”, pentru că, deşi trupa al cărei solist este – Bon Jovi – se bucură de un imens succes comercial, ea a primit de-a lungul anilor prea puţine premii muzicale importante, informează contactmusic.com.

Deşi a vândut peste 120 de milioane de albume pe plan mondial, trupa Bon Jovi nu a primit acele premii importante, decernate de industria muzicală americană, care să fie pe măsura succesului comercial de care se bucură grupul. În schimb, în ceea ce priveşte cariera de actor cu care cochetează Jon, lucrurile stau exact pe dos.

Solistul american a spus, totodată, că dorinţa de a se distra reprezintă principala motivaţie care determină trupa Bon Jovi să susţină în continuare concerte şi turnee. Acesta este şi motivul pentru care muzicienii americani schimbă cu regularitate set list-ul din concertele pe care le susţin.

Trupa Bon Jovi a devenit cunoscută după ce a câştigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la începutul anilor ’80. Cântecul câştigător a fost „Runaway”. Grupul Bon Jovi şi-a creat un stil muzical propriu, născut din rockul agresiv, caracteristic acelei epoci, dar cu accente mai „îndulcite”, care l-au făcut să fie apreciat de publicul larg.

De-a lungul anilor, formaţia a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt „Slippery When Wet” (1986), „New Jersey” (1988) şi „Keep the Faith” (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul „The Circle”, lansat în 2009.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA