Acasăsinucidere maramuresSĂRBĂTORIT – Faydee împlineşte astăzi 29 de ani

SĂRBĂTORIT – Faydee împlineşte astăzi 29 de ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cântăreţ, compozitor şi producător, Faydee vine din Sydney, Australia, fiind însă de origine libaneză. Cu un suflu nou, Faydee aduce un fusion de stiluri: pop, R&B şi electro, care, de altfel, a prins foarte bine la public, fiind unul dintre cei mai difuzaţi artişti pe posturile de radio internaţionale.

Unele dintre piesele din repertoriul artistului, printre care „Can’t let go” şi „Unbreakable”, au făcut înconjurul lumii. Totuşi, hit-ul său no. 1 este „Laugh Till You Cry”, intrat în top 100, în România, unde a şi rămas pe prima poziţie timp de şase săptămâni. Nici concertele n-au întârziat să apară, Faydee participând la Glamotion Festival, alături de Inna, Taboo, Avicii, Fedde Le Grande şi mulţi alţii. Videoclipul piesei a atins peste 12 milioane de vizualizări în doar 6 luni.

Faydee ne-a vizitat ţara în repetate rânduri şi spune că deja simte România ca a doua sa casă. Artistul a concertat peste tot în lume, de la Germania, Arabia Saudită, Albania, Turcia, Grecia până în America. Are colaborări cu mai mulţi artişti internaţionali.
Faydee s-a aflat de mai multe ori şi în municipiul Baia Mare, unde a cântat la diverse evenimente. (Sursa foto: twitter.com)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA