Acasăsinucidere maramuresSĂRBĂTORIT – Cântărețul britanic Seal împlinește astăzi 53 de ani

SĂRBĂTORIT – Cântărețul britanic Seal împlinește astăzi 53 de ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

Seal a câștigat de 3 ori premiul Grammy și a vândut peste 15 milioane de albume în toată lumea. Seal Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel s-a născut pe 19 februarie 1963 în Paddington, Londra, Anglia. Prin venele lui curge atât sânge Nigerian, cât și brazilian. Seal a crescut în orașul Westminster, Anglia, într-o familie adoptivă, în primii 4 ani de viață.

El are o diplomă în arhitectură și a lucrat la diverse locuri de muncă din zona Londrei. Deși există multe zvonuri cu privire la cicatricile lui, aceste cicatrici sunt de fapt rezultatul unei forme de Lupus numită Discoid lupus erythematosus, maladie care în general afectează pielea de pe față.

După o scurtă perioadă în care a lucrat în cluburi și baruri, el a intrat în formația Push cu care a făcut turnee prin Japonia. În Asia el a intrat într-o trupă de blues.
După despărțirea de această trupă, a început să călătorească prin India pe cont propriu.
Seal s-a întors mai apoi în Anglia și a încercat să se concentreze pe cariera de cântăreț.
Norocul lui a venit atunci când l-a întâlnit pe Adamski. Acesta i-a dat versurile cântecului „Killer”, cântec ce a devenit foarte cunoscut în 1990.
Seal a avut parte de recenzii bune de la critici, cântecele „Crazy”, „Future Love Paradise” și remake-ul melodiei „Killer” ocupând locuri fruntașe în topuri. Cu piesa „Crazy”, Seal a ocupat primul loc în topuri în America.

În aprilie 1992, Seal a cântat alături de membrii rămași în viață ai formației Queen într-un concert dedicat lui Freddie Mercury.
În 1992, Seal a apărut pe compilația CD Red Hot + Dance, alături de staruri ca Madonna și George Michael.
Banii strânși în urma vânzărilor au fost donați pentru lupta împotriva HIV/SIDA.

Cel de-al doilea album al său, intitulat Seal, a fost lansat în 1994.
Pe acest album se găsesc cântece ca „Prayer for Dyind” și „Newborn friend”. Acest album a primit o nominalizare Grammy.
Piesa „Kiss from a Rose” nu a avut un mare succes la început, dar a spart topurile atunci când a apărut pe coloana sonoră a filmului Batman Forever.
În 1996, piesa a primit un premiu Grammy pentru cea mai bună piesă a anului, iar albumul de pe care făcea parte a primit premiul Grammy pentru cel mai bun album. Ulterior, piesa „Kiss From a Rose” a ocupat prima poziție în topurile Billboard.

Seal a întâlnit-o pentru prima oară pe Heidi Klum în 2003, la scurt timp după ce ea a anunțat că este însărcinată și că s-a despărțit de Flavio Briatore.
Seal i-a cerut mâna lui Heidi Klum pe 23 decembrie 2004, în British Columbia.
Pe 10 mai 2005, cei doi s-au căsătorit pe o plajă în Mexic.
Cântărețul are 3 copii cu Heidi Klum: Henry născut în 2005, Johan născut în 2006 și Lou născut în 2009, dar a adoptat-o și pe Leni, fiica lui Heidi Klum cu Flavio Briatore.

Seal a declarat pe când era în turneu pentru promovarea noului album în 2011, că:” este atât de plăcut să fii în ziare și reviste și pentru altceva în afară de căsnicia mea”.

El a spus că deși mariajul îi ocupă foarte mult timp, nu-l poate îndepărta de la ceea ce iubește cu adevărat, și anume muzica.
Pe 5 octombrie 2009, la 5 ani după ce cuplul s-a căsătorit, Heidi Klum a înaintat o petiție pentru a-și schimba numele în Samuel, adică să o cheme Heidi Samuel.

La începutul anului 2012, după aproape 7 ani de căsnicie, top-modelul german Heidi Klum şi cântăreţul britanic Seal au confirmat faptul că se despart. Cei doi formau unul dintre cele mai unite si frumoase cupluri de la Hollywood.

Sursa foto: www.express.co.uk

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA