Acasă Actualitate 112 SĂRBĂTORI PRESĂRATE CU SCANDALURI – Jandarmii băimăreni au fost solicitați să intervină...

SĂRBĂTORI PRESĂRATE CU SCANDALURI – Jandarmii băimăreni au fost solicitați să intervină în mai multe situații, inclusiv la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș”

DISTRIBUIȚI

SĂRBĂTORI PRESĂRATE CU SCANDALURI  În baza planului de măsuri privind creşterea siguranţei publice, jandarmii au fost prezenţi în mijlocul maramureşenilor şi au asigurat măsurile necesare astfel încât manifestările organizate în această perioadă să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. Datorită mobilizării unui dispozitiv important de ordine publică în stradă dar  şi sprijinului cetăţenilor care au ţinut cont de recomandările preventive, echipajele Jandarmeriei nu s-au confruntat cu situaţii de tulburare gravă a ordinii publice dar  au fost unele situaţii în care s-au  aplicat sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea normelor de convieţuire socială.

Duminică, 8 aprilie, în jurul orelor 19:30, jandarmii au fost solicitaţi să intervină la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din  Baia Mare – Secţia U.P.U., unde un tânăr de 24 de ani din comuna Satulung judeţul Maramureş, a provocat scandal şi a adresat cuvinte jignitoare personalului medical.

Luni, 9 aprilie, între orele 11:00- 12:00 jandarmii au aplicat mai multe sancţiuni contravenţionale pentru faptul că mai multe persoane au tulburat liniştea publică şi au apelat în mod repetat la mila cetăţenilor pe timpul slujbelor religioase de la unele biserici ortodoxe şi greco-catolice din Baia Mare.

Marţi, 10 aprilie, în jurul orelor  16:50 jandarmii au fost solicitaţi să intervină pe strada Electrolizei din Baia Mare unde un bărbat cu vârsta de 36 de ani din comuna Recea judeţul Maramureş a provocat scandal.

*În perioada următoare jandarmii  maramureşeni vor continua acţiunile  pentru prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, recomandând cetăţenilor ca ori de câte ori sesizează fapte ce pot afecta siguranţa publică, să apeleze numărul unic 112 sau să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine şi  siguranţă publică.

 

Informații furnizate de IJJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA