spot_img
AcasăEvenimentCulturăSĂRBĂTOARE LA CUPȘENI - "Lăsatul Secului", un eveniment care promite o experiență...

SĂRBĂTOARE LA CUPȘENI – „Lăsatul Secului”, un eveniment care promite o experiență plină de tradiție și bucurie participanților

spot_img

DISTRIBUIȚI

În frumoasa comunitate de la Cupșeni, tradiția și folclorul găsesc o casă de suflet. Autoritatea locală, prin vocea primarului Lucia Chermezan, anunță un eveniment deosebit, care se va desfășura duminică, 12 noiembrie 2023, program cu ora 14:00.

„Lăsatul Secului” nu așteaptă la Căminul Cultural din centrul orașului, pentru a nu îmbia cu sunetele autentice ale muzicii tradiționale și dansuri pline de grație.

Vom avea privilegiul de a fi alături de muzica Florin Gherman și Dumitru Dobrican, alături de formația lor, care nu vor încânta cu horile lor pline de energie și farmec. De asemenea, solista vocală Gabriela Buda nu va cucerii inimile cu vocea sa duioasă.

Evenimentul nu aduce doar o simplă petrecere ci este un om moștenirii culturale a comunității din Cupșeni. Este un moment de reflecție și pregătire pentru Postul Sfânt al Crăciunului. Într-o lume agitată în care tradițiile prin să se estompeze treptat, este esențial să nu reamintim rădăcinile noastre, să prețuim autenticitatea și să nu încărcăm sufletele cu bucuria apropiate sărbători a Nașterii Domnului.

Mai multe informații puteți afla accesând linkul de mai jos. https://primaria-cupseni.ro/blog-posts/invitatie-lasatul-secului

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA