AcasăActualitate112SĂPTĂMÂNĂ PLINĂ ÎN MARAMUREȘ – Peste 70 de permise reținute, 16 infractori...

SĂPTĂMÂNĂ PLINĂ ÎN MARAMUREȘ – Peste 70 de permise reținute, 16 infractori prinși, amenzi în valoare de 27.850 de lei și patru dispăruți descoperiți

DISTRIBUIȚI

SĂPTĂMÂNĂ PLINĂ ÎN MARAMUREȘ   Poliţiştii maramureşeni au fost zilnic la datorie şi au acţionat atât pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, cât şi pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. S-a intervenit la 156 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

În urma celor opt acțiuni punctuale de combatere a fenomenului infracțional, desfășurate de către poliţiştii Serviciului Rutier, cei din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare, Poliţiei Baia Sprie şi Poliţiei Vişeu de Sus, au fost aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 27.850 lei.

De asemenea, poliţiştii au constatat 22 infracțiuni rutiere, cele mai multe pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, au reținut 73 permise de conducere şi au retras 23 certificate de înmatriculare.

Activităţile specifice desfăşurate au dus la identificarea a 16 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni şi dispunerea unor măsuri privative de libertate faţă de 5 persoane. Totodată, au fost găsite patru persoane reclamate dispărute de la domiciliu, fiindu-le clarificată situaţia.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA