AcasăEvenimentSportŞANSE MICI SĂ CONTINUE ÎN LIGA 2 - FCM Baia Mare se...

ŞANSE MICI SĂ CONTINUE ÎN LIGA 2 – FCM Baia Mare se îndreaptă cu paşi repezi către excludere

DISTRIBUIȚI

Într-o continuă incertitudine a desfăşurării activităţii, FCM Baia Mare mai face un pas către excluderea din viitoarea ediţie a campionatului Ligii 2. Gruparea maramureşeană a suferit o nouă depunctare în clasamentul sezonului eşalonului secund ce s-a încheiat pe 28 mai şi a ajuns să mai aibă doar un punct în play-off-ul Seriei a II-a. Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal a dictat în şedinţa din 22 iunie o nouă depunctare pentru FCM, cu 8 puncte în total, în litigiile cu jucătorii Vlăduţ Vasile Gherman, Mihai Ionel Deac, Vasile Alin Bota şi Marius Vasile Hodor.

Conducerea clubului băimărean pare să fi abandonat lupta pentru menţinea în viaţă a echipei, deoarece nici până în acest moment nu a încercat să îşi stingă litigiile cu foştii sau actualii jucători. În consecinţă, FCM s-a ales cu o nouă depunctare în campionat, sancţiuni ce vor duce într-un final la retrogradarea în ultima ligă a judeţului.

Este pentru a cincea oară când FCM Baia Mare este depunctată, în precedentele patru dăţi, din litigiile cu Marius Hodor şi Vasile Gherman pierzându-se 16 puncte. Clubul prezidat de Cristian Şpan a ajuns acum la un total de 24 de puncte scăzute. Mai mult, clubul are interzis dreptul de a transfera şi/sau legitima noi jucători.

Băimărenii încheiaseră play-off-ul pe locul 6 din Seria a II-a cu 13 puncte (rezultate după scăderea celor 12 puncte din litigii), iar acum au ajuns să mai aibă doar 1 punct, după ce între timp au mai suferit încă două penalizări, de 4, respectiv 8 puncte.

„Comisia în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, sancţionarea ACS FC Municipal Baia Mare cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar, scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 2 puncte pentru perioada 01.06.2016 – 15.06.2016. Comisia a acordat termen în data de 06.07.2016, ora 15.00, dată la care clubul să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Deac Mihai Ionel pentru a evita în continuare depunctarea”, sună verdictul comisiei în cazul litigiului dintre FCM Baia Mare şi Mihai Deac, unele asemănătoare fiind date şi în situaţia lui Vasile Gherman, Vasile Bota şi Marius Hodor.

continuarea pe liga2.prosport.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA