AcasăslolvaciaȘANSĂ DE AFIRMARE - Formația Dirty Shirt caută violonist sau violonistă

ȘANSĂ DE AFIRMARE – Formația Dirty Shirt caută violonist sau violonistă

DISTRIBUIȚI

ȘANSĂ DE AFIRMARE Una dintre cele mai apreciate și active formații de pe scena autohtonă, Dirty Shirt, caută un violonist sau o violonistă pentru o colaborare pe termen lung, relatează Metalhead. Băieții de la Dirty Shirt au nevoie de un violonist pentru continuarea turneului de promovare al ultimului lor album – Dirtylicious. Aceasta va avea loc în perioada imediat următoare și va conține și o serie de concerte în străinătate. 

ȘANSĂ DE AFIRMARE Trupa are nevoie de un nou instrumentist, cei doi violoniști cu care colaborează Dirty Shirt în momentul de față, nu sunt disponibili pentru perioada imediat următoare. Candidatul ideal ar trebui să aibă experiență, să dispună de echipamentul necesar pentru live, să fie disponibil pentru o perioadă mai lungă de timp, dată fiind abundența concertelor pe care trupa le va susține prin țară și în străinătate, să aibă deschidere din punct de vedere muzical și să fie, de preferat, din partea de nord – vest a țării.
Cei interesați sunt rugați să trimită o înregistrare cu ei cântând la vioară o piesă a formației Dirty Shirt la adresa [email protected] Termenul limită este de 15 iulie 2016. 
Dirty Shirt va susține, în săptămânile următoare, concerte în țări precul Lituania, Franța, Elveția, dar și un concert la Arenele Romane alături de Megadeth. Formația s-a înființat în 1995 în Seini, județul Maramureș. Trupa a ajuns consacrată însă în ultimii ani, fiind considerată una dintre cele mai originale apariții pe scena rock din România, îmbinând stiluri din orizonturi muzicale foarte diferite. Pe o bază de metal/industrial/hardcore se adaugă elemente preluate din folclorul românesc, funk, electro, progressive și chiar muzică clasică.

Sursă foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA