spot_img
AcasăActualitateSocialSÂNGE PROASPĂT - Liga Studenților ,,Pintea Viteazul’’ începe perioada de recrutare

SÂNGE PROASPĂT – Liga Studenților ,,Pintea Viteazul’’ începe perioada de recrutare

DISTRIBUIȚI

Începând cu data de 5 octombrie, Liga Studenților începe recrutarea de membri noi în rândul studenților din Centrul Universitar Nord din Baia Mare. Timp de două săptămâni, tinerii care doresc să se implice și în activități de voluntariat, pe lângă activitatea academică, sunt așteptați să se alăture organizației.

Campania de recrutare a Ligii Studenților se desfășoară, ca în fiecare an, la începutul noului an universitar și are ca scop aducerea de noi membri în cadrul asociației. Cei care aleg să se înscrie în Ligă vor avea oportunitatea de a se implica în activități de reprezentare a studenților și în organizarea de proiecte cu caracter educațional, cultural sau de divertisment. Pe lângă acestea, membrii noi vor beneficia și de acces gratuit la training-uri de formare pe diferite teme. Totodată, aceștia vor primi și certificate de voluntariat care vor atesta atat experiența cât și competețele acumulate de-a lungul activitații lor de voluntariat.

Cei care doresc sa se înscrie în Liga Studenților trebuie să completeze formularul de înscriere pe care îl găsesc la standurile Ligii Studenților din fiecare facultate sau la sediul organizației. Formularul poate fi completat și online, accesând link-ul: www.lspv.ro/inscriere/.

afis lspv,, Liga Studenților este un mediu unde studenții găsesc oportunități de dezvoltare personală și profesională, tineri deschiși și experiențe noi. Din experiența mea de până acum, pot spune că abilitățile și competențele pe care membrii unei organizații studențești le dobândesc în urma activității de voluntariat au venit în completarea a ceea ce le oferă mediul academic, iar asta îi ajuta chiar să se angajeze mult mai usor. La toate acestea se adaugă și proiectele de divertisment care fac parte din viața fiecărui student. Îi așteptăm cu nerăbdare pe studenții Centrului Universitar Nord sa se alăture echipei noastre.’’ Vlad Caniuca, Președinte Liga Studenților ,,Pintea Viteazul’’

***

Pentru mai multe detalii : Bianca Tătar, Secretar General Liga Studenților ,,Pintea Viteazul’’, [email protected], 0742 270 467

Vlad Caniuca, Președinte Liga Studenților ,,Pintea Viteazul’’, [email protected], 0749 063 230

***

Despre LSPV: Asociaţia Liga Studenţilor „Pintea Viteazul” (LSPV) este o organizaţie non-guvernamentală şi apolitică ce are ca scop principal reprezentarea, apãrarea şi promovarea drepturilor şi intereselor studenţilor. LSPV este singura organizatie studenteasca din Maramures care face parte din ANOSR(Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania), cea mai mare si reprezentativa federatie de organizatii studentesti din Romania LSPV reprezintă drepturile şi interesele studenţilor din centrul universitar Baia Mare în relaţia lor cu departamentul academic şi administrativ din cadrul CUNBM dar si a tuturor tinerilor pana in 35 de ani, din Baia Mare. LSPV apãrã şi promoveazã interesele studenţilor atât în cadrul universitar cât şi în cel al societãţii româneşti. Orice e Posibil!

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA