AcasăActualitate112POLIŢIŞTII RUTIERI ÎN ACŢIUNE - Sancţiuni aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulaţie...

POLIŢIŞTII RUTIERI ÎN ACŢIUNE – Sancţiuni aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulaţie în Baia Sprie, Ocna Şugatag şi Şişeşti

DISTRIBUIȚI

POLIŢIŞTII RUTIERI ÎN ACŢIUNE  Poliţiştii rutieri maramureşeni au acţionat ieri, 19 aprilie, pe drumurile publice din judeţ, pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulaţie.

Poliţiştii Secției 5 Ocna Șugatag au oprit pentru control mai multe autovehicule. Ei au aplicat 24 de sancţiuni conducătorilor auto care nu au respectat normele legale în domeniu.

Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză. Valoarea amenzilor aplicate depăşeşte 7.000 lei.

Poliţiştii din Baia Sprie şi cei din Şişeşti au acţionat împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş pentru depistarea şoferilor care conduc autovehicule cu defecţiuni tehnice.

Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.500 lei. Au fost reţinute două permise de conducere, ambele pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare.

De asemenea, au fost retrase patru certificate de înmatriculare, toate pentru defecţiuni tehnice la sistemul de direcţie.

Poliţiştii rutieri recomandă respectarea regulilor de circulaţie atât pentru a nu fi sancţionaţi, cât mai ales pentru a ajunge la destinaţie în siguranţă!

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

citeşte şi CAMPIONATUL NAȚIONAL DE UNIFIGHT – Două polițiște maramureșene, pe podium

ACȚIUNE LA BAIA SPRIE – Polițiștii maramureșeni au organizat o întâlnire cu cetățenii vârstnici. Aceștia le-au explicat cum să se ferească de înșelăciuni și multe alte sfaturi folositoare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA