AcasăActualitateSANCȚIONAT CONTRAVENȚIONAL – Conducerea IPJ Maramureș nu l-a iertat pe polițistul care...

SANCȚIONAT CONTRAVENȚIONAL – Conducerea IPJ Maramureș nu l-a iertat pe polițistul care și-a parcat autospeciala în mijlocul unei intersecții din Sighet

spot_img

DISTRIBUIȚI

SANCȚIONAT CONTRAVENȚIONAL   În urma articolului publicat ieri de către jurnalistul Vasile Dale, în care s-au prezentat mai multe imagini cu o autospecială a Poliției parcată în mijlocul unei intersecții din Sighetu Marmației, conducerea IPJ Maramureș a revenit cu un nou punct de vedere.

Imaginile cu autospeciala poliției au fost însoțite de declarații ale martorilor care susțineau că mașina a fost „abandonată” timp de mai bine de o jumătate de oră în mijlocul drumului, îngreunând astfel traficul.

Deși IPJ a declarat în celelalte două cazuri apărute zilele trecute în presă, cu polițiști care încalcă regulile de circulație sau care își spală mașina în stradă, că agenții nu au făcut absolut nimic greșit, de data aceasta conducerea nu a fost atât de iertătoare.

Agentul de poliție care și-a parcat mașina timp de o jumătate de oră în mijlocul unei intersecții din Sighetu Marmației a fost sancționat contravențional, potrivit comunicatului de presă transmis astăzi de către IPJ Maramureș. Vă redăm mai jos, integral, comunicatul:

Urmare a articolului de presă din data de 27.04.2018, vizând staţionarea unei autospeciale M.A.I. pe un drum public din municipiul Sighetu Marmaţiei, vă comunicăm că au fost realizate verificări punctuale, în urma cărora poliţistul în exploatarea căruia se afla autospeciala respectivă a fostâ sancţionat contravenţional, conform art. 143 litera a din Regulamentul pentru aplicarea OUG nr. 195/2002, respectiv art. 100, alin. 2 din O.U.G. nr. 195/2002.

Vă mai informăm că la nivelul instituţiei noastre sunt în curs de derulare demersuri specifice menite a conştientiza întregul nostru corp profesional în legătură cu necesitatea respectării regulilor stipulate în legislaţia şi procedurile de lucru în vigoare privind utilizarea autospecialelor de serviciu.

Aşa cum am precizat şi cu alte ocazii, îi asigurăm pe toţi cetăţenii judeţului Maramureş că vom răspunde prompt la toate sesizările lor, astfel încât activitatea poliţiştilor maramureşeni să fie reflectată/percepută în mod obiectiv.

Corectitudinea acţiunilor profesionale ale poliţiştilor constituie o preocupare permanentă a conducerii inspectoratului.”.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA