AcasăActualitateSocialSĂNĂTATE - Metoda sigură prin care îţi poţi da seama ce carne...

SĂNĂTATE – Metoda sigură prin care îţi poţi da seama ce carne este CANCERIGENĂ

spot_img

DISTRIBUIȚI

Este extrem de important să citim etichetele produselor. Primul motiv ca să nu cumpărăm cârnaţi, cremwursti şi salam îl reprezintă faptul că dacă eticheta este marcată cu MSM (carne procesată mecanic) înseamnă că o maşină a tocat carnea şi a mărunţit oasele, care conţineau toate urmele de antibiotice, hormoni, metale grele şi alte otrăvuri pe care animalul respectiv le-a consumat pe parcursul vieţii, scrie secretele.com.

Acelaşi lucru este valabil şi în cazul în care pe etichetă se găseşte că emulgatorul este nitrit, sub numele de E249, E250, E251 şi E252.

Aceştia sunt dăunători întrucât aminoacizii din carne produc un compus cancerigen numit nitrosamina. Cârnaţii, cremwurstii, salamul şi pateul conţin polifosfati marcaţi cu E451, E452, E453, care sunt toxici şi care, popular fie spus, ne afectează genetic.

Fii foarte atent şi evită consumul produselor care conţin E407, compus cancerigen. Acesta se lipeşte de pereţii intestinali, creând inflamaţii ce mai târziu pot degenera în cancer la colon – avertizează experţii.

În plus, dacă vei citi etichetele, vei vedea că unele produse conţin arome – evită pe cât posibil produsul pe a cărei eticheta este scris glutamat MSG.

Realitatea.net

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA